Χριστίνα Μπόμπα: Η αντίδραση σε ερώτηση για το δώρο του Σάκη Τανιμανίδη – «Έλαβα την αγάπη του»

Τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος, Μένια Κούκου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πρόσφατα ολοκλήρωσε την ανακαίνιση στο σπίτι του, επιστρέφοντας στον χώρο του για τη νέα καθημερινότητα με τις δίδυμες κόρες τους. 

«Τελειώσαμε, μπήκαμε μέσα. Οι κούτες δεν έχουν ανοιχτεί ακόμα», είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης. 

Για το δημοσίευμα που τον ήθελε να συζητά και με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς: «Αλήθεια είναι το ρεπορτάζ για το Mega. Σαν παραγωγός για να είμαι ειλικρινής, συζητάω και με το Mega και με τον ANT1 και με τον Alpha και με όλα τα κανάλια», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης. 

«Είμαστε σε συζητήσεις για να το συνεχίσουμε τρίτη σεζόν το Dragons’ Den», είπε ο παρουσιαστής για την εκπομπή επενδύσεων που παρουσιάζει και φέτος στον ANT1.

Σε ερώτηση για το εάν συνεργάζονταν τηλεοπτικά με τη σύζυγό του, ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε πως είναι θετικός, ενώ προσπαθεί να πείσει την  Χριστίνα Μπόμπα η οποία παραμένει πιο διστακτική. 

Η Χριστίνα Μπόμπα σε ερώτηση για το δώρο που έλαβε του Αγίου Βαλεντίνου από τον σύζυγό της απάντησε: «Δεν είμαστε πάρα πολύ του Βαλεντίνου και των γιορτών αυτών. Έλαβα την αγάπη του», είπε στην κάμερα του Alpha. 

Read More

And More