Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Απόδραση στη Γερμανία – Το ξεχωριστό πάρτι και η εμφάνιση με παραδοσιακές βαυαρικές στολές

Ένα ταξίδι express στη Γερμανία πραγματοποίησαν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, παρόλο που τις τελευταίες εβδομάδες το πρόγραμμά του είναι αρκετά επιβαρυμένο.

Όπως έχει αποκαλύψει η δημοφιλής influencer μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησαν την μετακόμιση και προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους στο νέο σπίτι που θα μείνουν.

Παράλληλα όμως, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του ζευγαριού συνεχίζουν και χωρίς να έχει γίνει γνωστή η αιτία του ταξιδιού του αυτή τη φορά, οι δυο τους περνούν ξέγνοιαστες στιγμές, αυτή τη φορά, χωρίς τις δίδυμες κόρες τους. 

Η Χριστίνα Μπόμπα το πρωί της Κυριακής 18/2 ανήρτησε δύο φωτογραφίες στα social media, στις οποίες τη βλέπουμε με τον Σάκη Τανιμανίδη με παραδοσιακές βαυαρικές στολές. Είναι μια παράδοση που συνηθίζεται στην Γερμανία, κατά τη διάρκεια του Oktoberfest. Όμως το περίφημο φεστιβάλ λαμβάνει χώρα τον Οκτώβριο, γεγονός που επισημαίνει και η Χριστίνα, επισημαίνοντας πως μαζί με τον Σάκη ήταν καλεσμένοι σε ένα αλά Oktoberfest γλέντι. 

Δες τις φωτογραφίες

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

Read More

And More