Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Μετακομίζουν προσωρινά σε άλλο σπίτι κι αυτός είναι ο λόγος

Ένα ολιγοήμερο επαγγελματικό ταξίδι στην Πούλια της Ιταλίας έκανε η Χριστίνα Μπόμπα καταφέρνοντας για λίγες ημέρες να ξεφύγει από την καθημερινότητα της Αθήνας.

Η γνωστή influencer βρέθηκε στην ιταλική πόλη για τις ανάγκες γνωστής εταιρείας εσωρούχων και παρά το γεγονός ότι πήγε για δουλειά, απόλαυσε την κάθε στιγμή του ταξιδιού της.

Η Χριστίνα Μπόμπα, κατά την επιστροφή της από την Ιταλία, προσγειώθηκε στην Αθήνα για λίγες ώρες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, παράλληλα όμως αποκάλυψε πως το σπίτι όπου ζει με τον Σάκη Τανιμανίδη και τις κορούλες τους, Αριάνα και Φιλίππα βρίσκεται υπό κατασκευή, και γι’ αυτό θα χρειαστεί να μετακομίσουν για λίγους μήνες.

Μάλιστα, μοιράστηκε φωτογραφίες από το πώς είναι η τωρινή κατάσταση του σπιτιού, ενώ στη συνέχεια μέσα από ένα βίντεο αποκάλυψε ότι για το επόμενο διάστημα θα ζήσουν οικογενειακώς σε κάποιο άλλο μέρος, χωρίς όμως να αποκαλύψει ποιο είναι.

Επίσης, τόνισε ότι θα πάει στο εν λόγω μέρος αεροπορικώς. «Πετάω για ένα μέρος που είναι οι μικρούλες μου και ο Σάκης. Και θα ζήσουμε εκεί για ένα διάστημα», ακούγεται να λέει στο story της η Χριστίνα Μπόμπα.

Read More

And More