Χριστίνα Μπόμπα: Τα… “ομολόγησε” όλα! Μάθε πότε ακριβώς θα ντυθεί νυφούλα και για το αν έχει δεχτεί την επίσκεψη του “πελαργού”!

Το κορίτσι έχει κέφια… Και γιατί να μην έχει άλλωστε; Είναι νέα, ωραία, ευτυχισμένη και τρελά ερωτευμένη! Ο λόγος φυσικά για την Χριστίνα Μπόμπα, η οποία πρέπει να σου πω λατρεμένη, ότι έτσι κι αλλιώς είναι ο… ορισμός της θετικής ενέργειας. Είναι η… χαρά της ζωής! Κι αυτό είναι κι ένα από τα βασικά χαρίσματά της, στο οποίο και υποκλήθηκε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Έτσι κι αλλιώς και ο Σάκης είναι… χαρούμενα Χριστούγεννα γιατί έχει αποφασίσει να πορεύεται με σύμμαχό του την θετικότητα και την αισιοδοξία κι όχι την μιζέρια.

Το κορίτσι ,λοιπόν, έχει κέφια και κυρίως σήμερα είχε μεγάλα κέφια, μιας και “πετούσε” για Άγιο Δομίνικο!

Η Χριστίνα μετά από περίπου ένα μήνα θα βρεθεί και πάλι στο γνωστό, εξωτικό νησί, προκειμένου να δει τον άντρα της ζωής της και να περάσουν και πάλι λίγο χρόνο παρέα. Καταραμένη… τηλε-ξενιτιά!

Και την ώρα που η Χριστίνα ήταν στο αεροδρόμιο και ήταν μες την καλή χαρά, την εντόπισε η κάμερα του Star και ο Γρηγόρης Μπάκας, στον οποίο και τα… “ομολόγησε” όλα!

Ναι, του απάντησε και για τον Σάκη και για το γάμο που έρχεται, μέχρι και για το… μωρό! Έχει δεχτεί όντως την επίσκεψη του… πελαργού ή όχι ακόμα;

Η Χριστίνα Μπόμπα απαντά σε όλα, απολαύστε τη!!!

Για το ταξίδι της στον Άγιο Δομίνικο:

“… Ε, ναι ,λοιπόν, πάω πάλι ταξιδάκι! Να μην πάω κι εγώ να δω τον άντρα μου; Πρέπει, έχω ένα μήνα να πάω. Βέβαια, αυτή τη φορά θ΄ αργήσω να επιστρέψω και όλο αυτό το περίμενα πως και πως!”

Για το καλοκαίρι, τις διακοπές και τον πολυσυζητημένο γάμο:

“…Θα πάμε διακοπές, θα περάσουμε όλοι ωραία το καλοκαίρι, θα παντρευτούμε κιόλας. Ναι, θα παντρευτούμε κι όλα καλά. Έτοιμο βέβαια δεν είναι τίποτα ακόμα, αλλά σιγά-σιγά. Δεν είμαι τόσο οργανωτική, αλλά πιστεύω ότι πάνε πολύ καλά οι προετοιμασίες. Ο Σάκης δεν έχει βρει ακόμα τι θα φορέσει, αλλά κι αυτός τα προχωράει τα προγαμήλια θεματάκια του, από μακριά…”

Για το μωρό:

“…Με ρωτάς αν είμαι έγκυος; Αυτό δεν με ρώτησες; Επειδή έχει ακουστεί έντονα, όχι δεν είμαι έγκυος…”

Read More

And More