Χριστίνα Ορφανίδου – Big Brother: «Με εκβίαζε ο πρώην σύντροφός μου με ροζ βίντεο» – Οι δύσκολες στιγμές και ο χωρισμός

Η Χριστίνα Ορφανίδου, το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από τον προηγούμενο κύκλο του Big Brother στον ΣΚΑΪ, βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στο Super Κατερίνα και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον εκβιασμό που δεχόταν από πρώην σύντροφό της με ροζ βίντεό τους.

Ειδικότερα, η πρώην παίκτρια του Big Brother εξομολογήθηκε πως «ήταν μια σχέση που είχε κρατήσει τρία χρόνια, συζούσαμε και πηγαίναμε σοβαρά. Κάποια στιγμή όμως ένιωσα ότι δεν εξελίσσεται σωστά η σχέση μας. Δηλαδή ανακάλυψα ότι ο σύντροφος μου ασχολείται με πράγματα τα οποία εγκρίνω ούτε τα θέλω στο μέλλον μου και αποφάσισα να διακόψω τη σχέση μας αν και ήμουν ακόμα ερωτευμένη μαζί του. Όταν του ζήτησα να διακόψουμε, δεν το πήρε πολύ καλά και ύστερα από αρκετούς μήνες που συνέχισα τη ζωή μου με ένα άλλο άτομο ήθελε να με εκδικηθεί. Στην αρχή, η πρώτη του κίνηση ήταν να προσεγγίσει τον τότε σύντροφο μου και να στείλει το βίντεο από το δικό του κινητό στο κινητό του καινούριου μου συντρόφου για να μας χωρίσει».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε η Χριστίνα Ορφανίδου: «Με εκβίαζε ήδη μέσα στη σχέση. Δηλαδή δυσκολεύτηκα να χωρίσω. Είχα προσπαθήσει κάποια στιγμή να μπω και στο κινητό του για να σβήσω ότι προκλητικό είχαμε. Να φανταστείτε πως ήθελα να τον παντρευτώ αυτόν τον άνθρωπο. Που να ‘ξερα ότι θα εξελιχθεί έτσι η κατάσταση».

Δες το βίντεο:

Read More

And More