Χριστίνα Βίδου: Το μήνυμα που δέχτηκε on air από θαυμαστή της στη Ρώμη και η αντίδρασή της

O Κώστας Παπαχλιμίντζος και η Χριστίνα Βίδου το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα καλημέρισαν ζωντανά τους τηλεθεατές της ΕΡΤ1.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, διάβασε on air μερικά από τα μηνύματα των τηλεθεατών και τις ευχές για το φετινό Πάσχα.

Ωστόσο ένα ένα μήνυμα από τη Ρώμη, εξέφρασε την ιδιαίτερη συμπάθεια στο πρόσωπο της Χριστίνας Βίδου, κάνοντας κομπλιμέντο για την παρουσία της στον τηλεοπτικό αέρα.

«Ο Δημήτρης από τη Ρώμη λέει: Την καλημέρα μου και τα συγχαρητήρια για την ποιότητα της εκπομπής, ιδιαίτερα για την παρουσία της πιο γοητευτικής κυρίας της ελληνικής τηλεόρασης», μετέφερε το μήνυμα ο Κώστας Παπαχλιμίντζος, ο οποίος εξέφρασε το παράπονό του: «Υπάρχουμε κι εμείς εδώ, άμα θες να μας πεις τίποτα», συμπλήρωσε με χιούμορ.

Και η Χριστίνα Βίδου, αφού ευχαρίστησε τον τηλεθεατή από τη Ρώμη, απάντησε στον συμπαρουσιαστή της: «Τον κερδίσαμε γιατί την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν μόνη (στον αέρα) ίσως είναι καινούργιος τηλεθεατής, δεν ήξερε ότι είσαι κι εσύ εδώ», είπε η δημοσιογράφος στον αέρα της ΕΡΤ1 και στην εκπομπή «Συνδέσεις».

Read More

And More