Χριστίνα Βραχάλη: Οι δυσκολίες στη γέννα της κόρης της – «Το παιδί ούρλιαζε, ο γιατρός το έβαλε πάνω μου και ήταν η πιο μοναδική στιγμή»

Η Τζένη Θεωνά την Κυριακή 14/4 υποδέχτηκε την Χριστίνα Βραχάλη στην εκπομπή «Μαμά-δες».

Η γνωστή αθλητικογράφος μεταξύ άλλων, μίλησε για το πώς βιώνει τη μητρότητα με την τριών μηνών κόρη της αλλά και την εμπειρία από την εγκυμοσύνη και τη γέννα.

«Η εγκυμοσύνη ήταν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής μου. Έγινα κάτι αυτόματα… Εγώ με το που έμαθα ότι είμαι έγκυος είναι σαν να γύρισε ένας διακόπτης. Άρχισε να λειτουργεί μέσα μου μία αυτοπροστασία. Έκανα τα πάντα που θα με έκαναν καλά και όμορφα. Έκανα ταξίδια, δεν άλλαξαν πράγματα στη ζωή μου, δεν με στρέσαρε η εγκυμοσύνη, με έκανε χαρούμενη», περιέγραψε αρχικά η Χριστίνα Βραχάλη.

«Περιποιήθηκα τον εαυτό μου, τον φρόντισα ψυχικά και σωματικά πολύ περισσότερο. Και βέβαια στρατιώτης ό,τι ερχόταν σε επίπεδο υγείας… Μου βρήκαν διαβήτη οπότε για 4 μήνες ήμουν σε αυστηρή δίαιτα με βραστά, με ενέσεις ινσουλίνης. Αλλά ήμουν οκ, λειτούργησε αυτόματα», πρόσθεσε στη συνέχεια η Χριστίνα Βραχάλη.

Όσον αφορά τον τοκετό και τις πρώτες στιγμές με την κόρη της, η δημοσιογράφος ανέφερε: «Ήμουν πάρα πολύ ψύχραιμη, είχα βέβαια πολύ support. Είμαι ένας από τους πιο τυχερούς ανθρώπους γιατί έχω δίπλα μου ένα περιβάλλον φιλικό που είναι οικογενειακό γιατί είναι 30 χρόνια plus που είμαστε μαζί. Δεν με άφησαν στιγμή να σκεφτώ κάτι άσχημο».

«Το παιδί ούρλιαζε, ο γιατρός το έβαλε πάνω μου του είπα “αγάπη μου” και το παιδί σταματάει. Και εκεί είπα “όπα είμαι όντως μαμά σου”. Ήταν η πιο μοναδική στιγμή της ζωής μου», εξομολογήθηκε κλείνοντας η Χριστίνα Βραχάλη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164