Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η δυσλεξία, ο θάνατος της μητέρας της και η απάντηση στο ενδεχόμενο να γίνει μητέρα

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος στην ΕΡΤ1.

Η ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της, από τα παιδικά της χρόνια, μέχρι το σήμερα και τον ρόλο της «Αργυρώς» στον Σασμό.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για τον Σασμό

Μιλώντας για τα γυρίσματα της σειράς που πραγματοποιούνται στο πατρικό της σπίτι, η γνωστή ηθοποιός εξήγησε: «Περνούσα πολλές ώρες στο παιδικό δωμάτιο να κάνω γυρίσματα αλλά μου ήταν πολύ οικείο. Δεν έβρισκαν σπίτι για την “Αργυρώ” οπότε το πρότεινα εγώ.

Ήταν καρμικό γιατί βρέθηκα στο Μεταξουργείο με μια συνάδελφο και της είπα να κοιτάξουν το σπίτι μου και πήγαν στον πατέρα μου και το έκλεισαν. Είχαν δει τόσα σπίτια και δεν τους άρεσε κανένα», είπε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

«Στην Κρήτη αισθάνθηκα “Σάκης Ρουβάς”»

Μιλώντας για τις κριτικές και την δημοσιότητα που εξασφάλισε μέσα από τους ρόλους της, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη παραδέχτηκε πως έχει γούρια, τα οποία ωστόσο δεν θέλησε να αποκαλύψει..

«Οι καλές κριτικές δεν ξέρω αν σου κάνουν πολύ καλό. Είναι πολύ λεπτή γραμμή και να επαναπαυτείς. Είμαι προληπτική οπότε έχω γούρια και θα κάνω πράγματα πριν ανέβω στην σκηνή. Κάνω κάτι συγκεκριμένο από πολύ μικρή και το ξέρουν πολύ κοντινά μου άτομα. Στην Κρήτη αισθάνθηκα “Σάκης Ρουβάς” γιατί δεν περίμενα αυτή την επιτυχία», δήλωσε με χιούμορ.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για προσωπική ζωή

Η γνωστή ηθοποιός ξεκαθάρισε πως δεν έχει πρόβλημα να απαντά για τα προσωπικά της, σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ενώ δήλωσε πως δεν είναι ακόμα έτοιμη για να δημιουργήσει οικογένεια…

«Δίνω βάση και στην προσωπική μου ζωή και γι΄αυτό επέλεξα να μη δουλεύω τόσο πολύ γιατί πρέπει να έχω και την προσωπική μου ζωή. Ακόμα δεν σκέφτομαι δική μου οικογένεια και παιδιά, θα δούμε, αλλά ακόμα όχι, θα δείξει. Αν με ρωτήσει κάποιος για τα προσωπικά μου, θα απαντήσω», είπε η ηθοποιός η οποία εδώ και χρόνια είναι ζευγάρι με τον Θανάση Τότσικα.

«Δεν μου έχει τύχει στη ζωή μου να ερωτευτώ τον λάθος άνθρωπο», πρόσθεσε με αφορμή τον ρόλο της «Αργυρώς» στον Σασμό.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για την δυσλεξία

«Είχα δυσλεξία στο σχολείο και θυμάμαι πήγαινα κάθε Τετάρτη σε ένα ειδικό κέντρο και βοηθήθηκα, δεν μπορείς όμως και να το ξεπεράσεις τελείως. Έδινα προφορικά εξετάσεις. Δεν είχα πρόβλημα με τους συμμαθητές μου, με αντιμετώπισαν τέλεια. Ακόμη και τώρα γράφω ένα μήνυμα και λείπουν προτάσεις, εγώ νομίζω ότι έγραψα, αλλά δεν τις έχω γράψει, έτσι το καταλάβαμε κιόλας ότι έχω δυσλεξία», αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός.

Για την απώλεια της μητέρας της: «Έχασα σε πολύ τρυφερή ηλικία την μητέρα μου. Θυμάμαι πολύ τις κουβέντες που κάναμε. Εγώ δεν έκρυψα ποτέ πράγματα από τους γονείς μου, ειδικά από τη μαμά μου που ήμουν πιο κοντά», εξομολογήθηκε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη καλεσμένη στην εκπομπή, «Αυτός και ο Άλλος».

 

Read More

And More