Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Απαντά για τις σχέσεις του με τον Δημήτρη Λιγνάδη – «Ήταν μια ανάμνηση»

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος και μίλησε μεταξύ άλλων για τις εξελίξεις με το Me Too και τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Δεν μου έτυχε ποτέ. Δεν είδα ποτέ ή κατάλαβα κάτι τέτοιο. Δεν θεωρώ ότι είναι πράγματα που συμβαίνουν μόνο στο χώρο το δικό μας. Σε αυτό διαφωνώ πάρα πολύ και κυρίως για τα νέα παιδιά και για τους γονείς να νομίζουν ότι το παιδί τους θα πάει σε αυτόν τον χώρο και αυτός ο χώρος είναι τόσο τοξικός. Καρκινώματα και τοξικά πράγματα υπάρχουν σε όλους τους χώρους. Με τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν γίναμε ποτέ φίλοι ή κολλητοί, αλλά η συμπεριφορά του απέναντί μου ήταν κανονική. Ήταν μια ανάμνηση» δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

«Απέφυγα με άποψη να τοποθετηθώ δημόσια για όλα αυτά γιατί δεν θα ήθελα να είχα μια άποψη για πράγματα που δεν έχω δει. Δεν αμφισβήτησε κανείς το ταλέντο του, την φαντασία του και την παιδεία του, αλλά όλα αυτά ήταν κάτι τελείως διαφορετικό, δικό του και τα έχασα, έπεσα από τα σύννεφα, φυσικά και σοκαρίστηκα και θορυβήθηκα για όλα όσα γίνονταν εκείνη την εποχή. Για αυτό είχα επιλέξει τότε την απόλυτη ησυχία. Όχι γιατί δεν είχα άποψη -είχα με τους δικούς μου ανθρώπους- γιατί δεν έπρεπε να έχω δημόσια άποψη.

Δεν μου άρεσε που για 1-2 χρόνια τον κάθε ηθοποιό σε μια παράσταση και δουλειά τον ρωτούσαν για έναν άλλον συνάδελφο και ήταν σαν παίκτες ριάλιτι, όπου όλοι ηθοποιοί έπρεπε να πούνε για άλλους ηθοποιούς. Ήταν πολύ σκληρό, απάνθρωπο και πολύ μακριά από κάθε μορφής τέχνης. Τώρα ότι μπορεί να γίνονται προσπάθειες προκειμένου να καθαρίσουν τα πράγματα, είμαι απόλυτα υπέρ αυτού αρκεί να γίνονται με μέτρο κι από αυτούς που είναι ειδικοί και ξέρουν. Όχι από τον καθένα» σημείωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164