Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Απαντά στον Απόστολο Γκλέτσο για τη συμμετοχή του στο Maestro – «Κουταμάρες»

Στα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς Maestro που πραγματοποιούνται αυτή τη περίοδο στο κέντρο της Αθήνας συνάντησε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Χριστίνα Βουδούρη. Ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης μίλησε για την επιτυχία της σειράς ενώ σχολίασε και την πρόσφατη δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου για τη συμμετοχή του στη σειρά.

«Ο δεύτερος κύκλος του Maestro έχει ανατροπές, είναι πολλοί χαρακτήρες, πολλοί ήρωες, πολλά γεγονότα και βλέπουμε τα αποτελέσματα αυτών που έγιναν στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου. Θα δείτε και καινούργιες προσθήκες, θα είναι όλοι όσοι είδατε στον πρώτο κύκλο» ανέφερε αρχικά ο Χρστόφορος Παπακαλιάτης και πρόσθεσε,

«Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής την επιτυχία δεν την αντιλαμβάνεσαι, καταλαβαίνεις ότι κάτι πάει πολύ καλά, αλλά επειδή είμαι στην Ελλάδα, δεν καταλαβαίνω τι γίνεται έξω, πιο πολύ ενημερώνομαι από το Netflix και από τους τουρίστες που έρχονται και μας μιλάνε… Σε μένα δεν αλλάζει κάτι».

«Ο στόχος μας ήταν να υπάρχει μια παλέτα χρωμάτων και να αγγίξουμε πολλά κοινωνικά ζητήματα στο σήμερα… Δε μπορώ να γράψω κάτι χωρίς να επηρεάζομαι από αυτά που συμβαίνουν γύρω μου και από αυτά που ακούω, βλέπω, διαβάζω και βιώνω σαν άνθρωπος στην κοινωνία του σήμερα» είπε σε άλλο σημείο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Όσο για τον Απόστολο Γκλέτσο που δήλωσε πως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν θα έπρεπε να παίζει στη σειρά γιατί δεν είναι του ίδιου επιπέδου με τους άλλους, σχολίασε, «Έλα παιδιά, αυτά είναι κουταμάρες».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164