Χριστόφορος Παπακαλιάτης – Κλέλια Ανδριολάτου: Ποζάρουν μαζί στους Παξούς στις πρόβες για τη σειρά “Ο Δάσκαλος”

Στους Παξούς βρίσκονται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Κλέλια Ανδριολάτου μαζί με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της πολυσυζητημένης σειράς του Mega “Ο Δάσκαλος“. Ο ταλαντούχος δημιουργός επιστρέφει, μετά μερικά χρόνια αποχής, στους τηλεοπτικούς δέκτες μας με ένα σίριαλ που σκοπεύει να καθηλώσει το κοινό.

Η Κλέλια Ανδριολάτου έφτασε πριν από μερικές ώρες στο πανέμορφο νησί των Παξών, στο οποίο πρόκειται να μείνει για τους επόμενους δύο μήνες λόγω των γυρισμάτων της σειράς. Η όμορφη ηθοποιός και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πόζαραν μαζί για χάρη των διαδικτυακών φίλων τους, ενημερώνοντάς τους ότι ήδη ξεκίνησαν οι πρόβες των γυρισμάτων.

“Ήρθε στο νησί να μας τρελάνει… Αρχίσαμε πρόβες… @klelia_andriolatou New arrivals”, έγραψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.”Έφτασα στο νησί μας… Στο σπίτι μου για τους επόμενους δύο μήνες @christopherpapakaliatis έτοιμος; Πανέμορφοι Παξοί – Πανέμορφοι Άνθρωποι! Ανυπομονώ να γίνω η γειτόνισσα σας!”, σημείωσε η Κλέλια Ανδριολάτου.

H υπόθεση

Ένας δάσκαλος μουσικής ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Οι ηθοποιοί

Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος

Read More

And More