Χρήστος Δάντης: Η αντίδρασή του on camera όταν ρωτήθηκε για την παρεξήγηση με την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Η συμμετοχή της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο Survivor All Star θεωρείται σχεδόν δεδομένη, ωστόσο η οικογένειά της και ο σύντροφός της Χρήστος Δάντης δε φαίνεται να έχουν δει με… πολύ καλό μάτι αυτή την εξέλιξη.

Όπως αποκάλυψε η πρώην παίκτρια του Survivor, σε πρόσφατες δηλώσεις της, η συμμετοχή της στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης στάθηκε και αφορμή για να δημιουργηθεί ένταση ανάμεσα στην ίδια και τον τραγουδιστή.

«Δεν είμαι σε καλή φάση. Είχαμε μια παρεξήγηση με τον Χρήστο και δεν ήμουν πολύ καλά τελευταία. Αλλά εντάξει, θα τη λύσουμε και θα προχωρήσουμε. Η σχέση μας είναι επίσημη, δεν χρειάζεται να φορέσω κάποιο δαχτυλίδι», ήταν οι δηλώσεις της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Η κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και ο Γιώργος Γιαννούλιας συνάντησαν τον Χρήστο Δάντη στην παρουσίαση βιβλίου της Νένας Χρονοπούλου το απόγευμα της Δευτέρας 5/12. Ο τραγουδιστής ρωτήθηκε για τον τσακωμό με την σύντροφό του, όμως απέφυγε να απαντήσει.

«Όλοι οι άνθρωποι τσακώνονται αλλά αυτό δεν είναι θέμα που μας αφορά σήμερα, εδώ είμαστε για άλλο λόγο» αρκέστηκε να πει ο Χρήστος Δάντης.

Read More

And More