Χρήστος Δάντης: “Όποιος είχε πέσει θύμα βίας και δεν ήθελε να χάσει τη δουλειά του έκανε “τουμπεκί””

Ο Χρήστος Δάντης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και τον Κωνσταντίνο Αρκά και σχολίασε τις εξελίξεις της επικαιρότητας με τις καταγγελίες που ταλανίζουν το χώρο του θεάτρου. Ο γνωστός τραγουδιστής εξομολογήθηκε ότι έχει συναναστραφεί με βάναυσους ιδιοκτήτες ενώ εξήγησε ότι ένας άνθρωπος που έχει πέσει θύμα βίας ή παρενόχλησης δεν μιλάει γι’ αυτό, προκειμένου να μην χάσει τη δουλειά του.

“Αυτές οι καταγγελίες είναι ένα ξεκίνημα για να σταματήσει όλη αυτή βία και η προκατάληψη κατά του αδύναμου. Στους συνάδελφούς σου πρέπει να συμπεριφέρεσαι με αξιοπρέπεια, έτσι όπως σου συμπεριφέρονται.

Εκτός από φλερτ εγώ δεν αντιμετώπισα ανάλογες καταστάσεις. Βάναυσους και απότομους ιδιοκτήτες έζησα. Κάποιες φορές συνεργάστηκα με ανθρώπους που δεν ήθελαν να ακουγόμαστε όλοι το ίδιο.

Ένας άνθρωπος που θέλει να ανέλθει στο χώρο και δεν το εκμεταλλεύεται αυτό, ούτε τη σεξουαλικότητά του, πέφτει θύμα σεξουαλικής ή λεκτικής βίας, είμαι σίγουρος ότι δεν θέλει να χάσει τη δουλειά του και γι’ αυτό κάνει “τουμπεκί”, δηλαδή κλείνει το στόμα και δεν μιλάει”, ανέφερε ο Χρήστος Δάντης.

Δες το βίντεο:

Read More

And More