Χρήστος Φερεντίνος για Μάνο Παπαγιάννη: «Δεν υπήρξε ούτε μία τυπική συγγνώμη, ούτε ειλικρινής βέβαια»

Η Σοφία Παυλίδου δικαιώθηκε στη δικαστική διαμάχη της με τον Μάνο Παπαγιάννη και από την πρώτη στιγμή τη στήριξε μέχρι τέλους ο πρώην σύζυγός της, Χρήστος Φερεντίνος.

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή Open Weekend και τη Βίκυ Δέτσικα, δηλώνοντας ικανοποιημένος από την απόφαση του δικαστηρίου.

«Είμαι ικανοποιημένος από την απόφαση του δικαστηρίου. Δεν ήμουν στο δικαστήριο. Είπα ότι κάποιοι άνθρωποι του χώρου που θα μπορούσαν τότε να έχουν πάρει θέση, δεν το έκαναν αυτό, όπως το έκαναν αργότερα όταν έσκασε όλο το κίνημα metoo. Αυτό συμβαίνει σε πολλά πράγματα. Είναι θέμα timing, αν θέλεις…

Το θέμα της Σοφίας ήταν ξεκάθαρο, μια γυναίκα που δέχτηκε επίθεση από έναν συνάδελφό της, βίαιη συμπεριφορά, μπροστά στα μάτια άλλων, πήγε και το κατήγγειλε κατευθείαν, πήγε στο νοσοκομείο. Δεν υπάρχει κάτι πιο ξεκάθαρο. Όταν συμβαίνει κάτι, καλό είναι να το καταγγέλλουμε και να μην το αφήνουμε έτσι», είπε ο Χρήστος Φερεντίνος.

 

 «Η δύναμη της συγγνώμης χτίζει γέφυρες. Αρκεί να είναι και ειλικρινής. Αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν υπήρξε ούτε μία τυπική συγγνώμη, ούτε ειλικρινής βέβαια. Καλό είναι να λέμε συγγνώμη και να μαθαίνουμε μέσα από αυτή» τόνισε ο Χρήστος Φερεντίνος.

Read More

And More