Χρήστος Φερεντίνος: “Σάρωσε” η πρεμιέρα της “Τέλειας απόδρασης” στον Alpha

H Tέλεια Απόδραση με τον Χρήστο Φερεντίνο έκανε το Σάββατο το βράδυ πρεμιέρα στον Alpha και είχε θερμή υποδοχή από το τηλεοπτικό κοινό!

Εντυπωσιακό πλατό, παιχνίδι με δράση, πολύ γέλιο και τα πιο πλούσια δώρα που έχει δώσει ποτέ τηλεπαιχνίδι ήταν τα συστατικά της επιτυχίας της “Τέλειας Απόδρασης” με τον Χρήστο Φερεντίνο που έκανε χθες βράδυ πρεμιέρα στον Αlpha και βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης στη ζώνη μετάδοσής του.

Με μέσο όρο 19,4% στο νεανικό κοινό 18-54 ετών, φτάνοντας σε τέταρτο το 24%, το νέο πρότζεκτ της Barking Well Media κέρδισε τους τηλεθεατές, ενώ έγινε και νο1 trend στο twitter.

Το νέο συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι που προβάλλεται σε περισσότερες από 17 χώρες, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στον Alpha!Ο Χρήστος Φερεντίνος αναλαμβάνει να ανεβάσει την αδρεναλίνη μας στα ύψη κάθε Σάββατο βράδυ.Κάθε φορά που ένας παίκτης απαντάει σωστά, ο συμπαίκτης του κερδίζει χρόνο για να κάνει επιδρομή στο κλουβί με τα εκατοντάδες δώρα. Αυτοκίνητα, jet ski, φουσκωτά, ηλεκτρικές συσκευές, gadgets, ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς, όλα μπορούν να γίνουν δικά τους, αρκεί να μπορέσουν να τα βγάλουν από το κλουβί πριν τελειώσει ο χρόνος και οι πόρτες κλείσουν για πάντα, παγιδεύοντάς τους.

Δες το βίντεο με όσα είπε ο παρουσιαστής λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα!

Αν καταφέρουν να αποδράσουν, η Άννα Πρέλεβιτς αναλαμβάνει να τους βοηθήσει να ανοίξουν τα δώρα!

Read More

And More