Χρήστος Φωτίδης: «Σε λίγο θα ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε στρέιτ – Δεν είναι να τα βγάζουμε προς τα έξω αυτά»

Ο Χρήστος Φωτίδης έκανε τις νέες του τηλεοπτικές δηλώσεις στην κάμερα του Alpha και στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε για κοινωνικά θέματα αλλά και το ενδεχόμενο να ψηφιστεί η νομοθέτηση για τον γάμο με ομοφυλόφιλα ζευγάρια. 

Δεν θα ήμουν αρνητικός στο να παντρεύονται οι ομοφυλόφιλοι. Σε λίγο θα ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε στρέιτ.

Δεν είναι για να το βγάζουμε έξω. Ο καθένας μπορεί να είναι στρέιτ, bi ή γκέι. Δεν χρειάζεται να βγει να το πει στις εφημερίδες. Ως προς τι; Δηλαδή ένας που φιλόζωος πρέπει να βγούμε να πούμε τη φιλοζωία μας για να πάρουμε σταυρούς και ψήφους. Εγώ πουθενά δεν έχω βγει να πω που παλεύω με τα 4 παιδιά μου» δήλωσε αρχικά ο Χρήστος Φωτίδης.

Και πρόσθεσε: «Θα μπορούσαμε όλοι να υιοθετήσουμε έναν μετανάστη αν είχαμε το περιθώριο, να εντάξουμε στην κοινωνία αυτούς τους ανθρώπους που είναι δυστυχισμένοι, που θέλουν την ελληνική κουλτούρα και είναι κοντά μας. Αυτό θα μου ήταν εμένα σαν σκέψη, να μπορούσα να πάρω ένα πέμπτο παιδί κι όχι αυτό που είπατε.

Αλλά δεν είμαι και αρνητικός γιατί αν δύο άνθρωποι είναι πραγματικά συμφιλιωμένοι, έχουμε δει μονογονεϊκές οικογένειες και τα παιδιά τους να είναι καταπληκτικά και να μην κουβαλάνε τίποτα», ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του Alpha. 

Read More

And More