Χρήστος Κούτρας για Άντζυ Σαμίου: «Πριν σχολιάσεις ένα θέμα, πρέπει να ενημερώνεσαι»

Στην Άντζυ Σαμίου αναφέρθηκε ο Χρήστος Κούτρας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ. Αφορμή οι δηλώσεις της σχετικά με τα παιδιά ΑΜΕΑ που πήγαν στο εκλογικά κέντρα για ψήφο, με τον προσωπικό τους βοηθό

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Κούτρας σημείωσε: «Αν θες να μάθεις, πρέπει να μαθαίνεις και να ενημερώνεσαι για διάφορα θέματα. Πριν το σχολιάσεις, πρέπει να ενημερώνεσαι. Αναφέρομαι στην κυρία Σαμίου. Η κυρία Σαμίου βγήκε κι έκανε κάποιες δηλώσεις που ήταν εφορευτική επιτροπή, εξαιρετική τραγουδίστρια δεν το συζητώ, έχουμε χορέψει πολύ με τα τραγούδια της. Όταν κάνεις κάποιες δηλώσεις, πρέπει να είσαι ενημερωμένος».

«Μας έστειλαν μαμάδες που έχουν παιδιά με αναπηρία μηνύματα. Η κυβέρνηση η προηγούμενη έχει θεσπίσει τον προσωπικό βοηθό. Αυτό μας είπε μία μαμά χθες, ότι φροντίζει το παιδί της, βρίσκεται 24 ώρες το 24ωρο να βγει έξω να πιει έναν καφέ. Προφανώς θα πάει να ψηφίσει κυρία Σαμίου. Μην ψάχνετε άλλα σενάρια και ας μην κάνουμε δηλώσεις και τοποθετήσεις που μπορεί να προσβάλλουν έναν άνθρωπο» πρόσθεσε επίσης ο Χρήστος Κούτρας.

Δες περισσότερα στο βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

 «Είδα μαμάδες να φέρνουν ΑμεΑ και να ψηφίζουν εκείνοι για λογαριασμό τους. Και δεν εννοώ ότι δεν είναι αυτοί οι άνθρωποι ικανοί να ψηφίσουν. Εννοώ, ότι τους πήραν, τους έφεραν, μπήκαν σε όλο αυτό τον κόπο για να υπάρχουν ακόμη περισσότερα ψηφοδέλτια» δήλωσε η Άντζυ Σαμίου στη Super Κατερίνα.

Read More

And More