Χρήστος Λούλης: Απαντά για το πώς είναι οι σχέσεις του σήμερα με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδούρη μίλησε ο Χρήστος Λούλης.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη guest εμφάνιση που έκανε σε ένα από τα επεισόδια της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, τις επίμαχες σκηνές με το γκέι ζευγάρι, ενώ σχολίασε και τις σχέσεις του με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

«Είμαστε φίλοι με τον Χριστόφορο. Με πήρε τηλέφωνο, μου λέει: έχω έναν ρόλο που έχει να κάνει… του λέω «μη μου πεις παραπάνω, θα είμαι κι εγώ». Δε νομίζω να είμαι όμως στον δεύτερο κύκλο, γιατί ο ρόλος μου ήταν πολύ ειδικός» ανέφερε για το πέρασμά του από το Maestro.

Και συνέχισε: «Το σχόλιο είναι ότι δεν ανοίγει ρουθούνι, αυτό είναι το ωραίο. Σε σχέση με το τι γινόταν πριν από 20 χρόνια, τώρα δεν μας πάνε στο ΕΣΡ. Αυτό είναι μία πρόοδος, η ιστορία μιλάει από μόνη της. Δεν αξίζει να γίνεται θέμα», απαντά ο ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ο Χρήστος Λούλης αναφέρθηκε και στην επικείμενη συνεργασία της με τη Ζέτα Μακρυπούλια στο Εθνικό Θέατρο. Ο ηθοποιός, στο παρελθόν είχε τοποθετηθεί με απαξιωτικό τρόπο, όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος σε συνέντευξή του. «Τότε είχα μία πολύ μεγαλύτερη ιδέα για τον εαυτό μου, θεωρούσα πως είμαι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Ευτυχώς μεγάλωσα και άλλαξα γνώμη. Πιστεύω πως έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις μας σήμερα» εξομολογήθηκε.

Να θυμίσουμε πως ο Χρήστος Λούλης σε συνέντευξή του στο παρελθόν είχε δηλώσει για την Ζέτα Μακρυπούλια: «Έχω παίξει σε παραστάσεις και σίριαλ με ερασιτέχνες, με τεχνικούς που έκαναν μια σκηνή, με ένα παιδί και με ένα σκυλί. Τι σημαίνει αυτό; Ότι είναι ηθοποιοί; Είναι μια όμορφη γυναίκα, την οποία την ξέρει ο κόσμος εδώ και πολλά χρόνια, είναι πολύ χαριτωμένη και κάνει αυτό που κάνει μια χαρά. Δεν κάνουμε, όμως, το ίδιο πράγμα».

Read More

And More