Χρήστος Λούλης για Παπακαλιάτη: «Είμαι ο μοναδικός άνθρωπος στην ιστορία της τηλεόρασης που έχει κλέψει τη γυναίκα του»

Στην εκπομπή «Ελένη» βρέθηκε καλεσμένος ο Χρήστος Λούλης την Παρασκευή 10/5.

Ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά, Famagusta, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον ρόλο του ως Μάικλ, ενώ αναφέρθηκε και στη σειρά Maestro που επιστρέφει στις στις 16 Μαΐου.

«Δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να φτιάξουμε σχέση με τη βιολογική μου μητέρα. Δεν έχω ιδέα το τι ακουμπάει τον κόσμο κάθε φορά. Νομίζω πως το πιο τίμιο κομμάτι της ιστορίας είναι ότι πρόκειται για μια μητέρα και ένα παιδί. Ένα παιδί που της το παίρνουν από τα χέρια, όχι με κακό τρόπο, αλλά γιατί νομίζουν ότι εκείνη πέθανε. Δεν ξέρω ποια μητέρα μπορεί να δεχτεί ότι δεν θα ξαναδεί το παιδί της», είπε αρχικά ο Σπύρος Λούλης.

Προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσει τα συναισθήματα του ήρωά του όταν μάθει την αλήθεια, ο Χρήστος Λούλης ανέφερε: «Ο χρόνος δεν μπορεί να καλυφθεί γιατί ο λόγος που αγαπάς τον θετό σου γονιό είναι επειδή περάσαν χρόνια και ξέρει τα μεγάλα σου, τα μικρά σου, τα σκοτάδια σου, τα σκοτεινά σου. Σε ξέρει και τον ξέρεις. Αυτό είναι που σε δένει με έναν άνθρωπο. Όταν βλέπεις όμως τη βιολογική σου μητέρα προσπαθείς να δεις μες στα μάτια της να δεις λίγο από τον εαυτό σου».

Αναφερόμενος στη συμμετοχή του στο Maestro που κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου, ο Χρήστος Λούλης είπε: «Νομίζω πως είμαι ο μοναδικός άνθρωπος στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης που έχω κλέψει τη γυναίκα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη».

Παρότι παραδέχτηκε πως η συμμετοχή του είναι μικρή στη δεύτερη σεζόν, ο Χρήστος Λούλης εξήγησε τους λόγους που κάνει αυτό το πέρασμα: «Αυτή η σκηνή έχει μπει για να μας δείξει ότι η Στεφανία η Γουλιώτη παρόλο που έχει παιδί και παρόλο που είναι με τον Ορέστη, ότι θέλει με λύσσα να ξαναμπεί στη δουλειά και παραμένει ένα αδηφάγο τέρας. Εγώ είμαι ένας broker και όταν έχεις πετύχει αφήνεις και τη μουσάκλα! Είμαι ένα πολύ αδηφάγο τέρας και πατάω επί πτωμάτων».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164