Χρήστος Λούλης για Ζέτα Μακρυπούλια: «Εκείνη την περίοδο γινόταν χαμός, της έγραψα ένα γράμμα»

Ο Χρήστος Λούλης και η σύζυγός του, Έμιλυ Κολιανδρή βρέθηκαν καλεσμένη στην εκπομπή Τετ Α Τετ με τον Τάσο Τρύφωνος.

Το ζευγάρι μίλησε για την κοινή του πορεία στην προσωπική του ζωή, αλλά και τις συνεργασίες του στον χώρο της υποκριτική.

Ο Χρήστος Λούλης, με αφορμή τη φετινή του συνεργασία με τη Ζέτα Μακρυπούλια στο θέατρο, παραδέχτηκε πως ήταν λάθος οι δηλώσεις που είχε κάνει πριν αρκετά χρόνια για τη ηθοποιό, με την οποία τα δημοσιεύματα τους ήθελαν σε μεγάλη κόντρα, μέχρι και σήμερα.

«Αυτό συνέβη πριν από 16 χρόνια. Έτσι κι αλλιώς πρέπει κάποιος να προσέχει τι λέει και πως το λέει. Εγώ όταν είπα αυτό το πράγμα, βέβαια πρέπει να πω ότι με τελείως άλλο τρόπο βγήκε προς τα έξω αυτό γιατί έκανε ένα μεγάλο μπαμ. Εγώ δεν ήμουν ποτέ χυδαίος, δεν ήθελα να είμαι και πιστεύω ότι δεν ήμουν χυδαίος», ανέφερε ο Χρήστος Λούλης.

Και συνέχισε για τις δηλώσεις που είχε κάνει: «Με είχαν ρωτήσει αν θεωρώ τη Ζέτα συνάδελφο μου, εκείνη την ώρα δεν τους είπα ότι δεν την θεωρώ ηθοποιό και είπα ότι δεν την θεωρώ συνάδελφο μου γιατί άλλη δουλειά κάνω εγώ και άλλη δουλειά κάνει εκείνη. Αλλά ποιο είναι το θέμα; Ήμουν σε μια φάση στη ζωή, ήμουν φαντάρος, ήμουν λίγο πιεσμένος ψυχολογικά και έπρεπε να νιώσω κάπως καλά», εξομολογήθηκε ο Χρήστος Λούλης.

«Όχι μόνο επειδή δεν πρέπει να λέγονται αυτά και πρέπει να προσέχεις αλλά επειδή ήταν λάθος. Ήταν ένα λάθος. Τώρα έχουμε μιλήσει. Εκείνη την περίοδο που γινόταν ο χαμός, έπρεπε με κάποιον τρόπο, επειδή αυτά που λέγονταν ότι είπα δεν ήταν αλήθεια (…) της έγραψα ένα γράμμα και πήγα και το άφησα στο ταμείο του θεάτρου που έπαιζε τότε» συμπλήρωσε ο Χρήστος Λούλης, ενώ αποκάλυψε τον διάλογο που είχε πρόσφατα με την ηθοποιός, με αφορμή τη θεατρική τους συνεργασία

Δες το απόσπασμα με τον Χρήστο Λούλη να μιλά για τη Ζέτα Μακρυπούλια στο παρακάτω βίντεο μετά το 41:00

Read More

And More