Χρήστος Λούλης: Η αποκάλυψη για τη Ζέτα Μακρυπούλια – «Πρώτη φορά το λέω αυτό, της έγραψα ένα γράμμα»

Ο Χρήστος Λούλης φιλοξενήθηκε στο Πρωινό, και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τη συνεργασία του με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Ο ηθοποιός περιέγραψε την πρώτη τους συνάντηση μετά τις επίμαχες δηλώσεις που είχε κάνει ο ίδιος πριν από 18 χρόνια, ενώ μίλησε πρώτη φορά για το γράμμα που ήθελε να της στείλει τότε και τον λόγο που η παρουσιάστρια-ηθοποιός επιθυμούσε να του ζητήσει συγγνώμη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Λούλης ανέφερε αρχικά: «Η δήλωση ήταν πριν 18 χρόνια. Όταν μου είπαν ότι θα συνεργαστώ με τη Ζέτα Μακρυπούλια είπα “είναι τέλειο”. Δεν είχαμε βρεθεί με τη Ζέτα από τότε. Πρώτη φορά ήταν στην πρώτη πρόβα. Όταν έγινε η φάση τότε, της είχα γράψει ένα γράμμα. Πήγα στο θέατρο που έπαιζε και της το άφησα. Πρώτη φορά το λέω. Της εξηγούσα τι ακριβώς εννοούσα. Δεν είχα το τηλέφωνό της. Γράμμα σε φάκελο ήταν και το άφησα στο θέατρο.

Εγώ είχα την πρόθεση στην πρώτη συνάντηση με σκοπό να την πιάσω να της πω τι ακριβώς εννοούσα. Ήρθε όμως εκείνη για να μου ζητήσει συγγνώμη. Λέω “εσύ θα μου ζητήσεις συγγνώμη;”. Μου λέει “ναι, γιατί μου είχες δώσει το γράμμα κι εγώ δεν σου απάντησα”. “Καλά  δεν χρειαζόταν να μου απαντήσεις, ήθελα να ξέρω αν το έλαβες”, απάντησα».

Στη συνέχεια, ο Χρήστος Λούλης πρόσθεσε για τη Ζέτα Μακρυπούλια: «Μεταξύ εμού και της Ζέτας δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό. Μάλιστα, την έχω κατασυμπαθήσει. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που παίζουμε μαζί στο θέατρο. Πολύ χαρούμενος που τη γνώρισα. Κάνουμε πολλή πλάκα μεταξύ μας. Για το δικό μου γούστο είναι καλή ηθοποιός, αλλά θα βάλω μια υποσημείωση, επειδή είναι πολύ υποκειμενικό αν είναι κάποιος καλός ηθοποιός ή όχι. Είναι αν μιλάς στον θεατή.

Αυτό είναι αντικειμενικό με τη Ζέτα, είναι πόσο επαγγελματίας είναι και πόσο σκυλί μαύρο… Το θεώρησα τέλειο όταν μου είπαν ότι θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια στην παράσταση».

Δες το σχετικό απόσπασμα στο 7.35′

Read More

And More