Χρήστος Λούλης: Η εξομολόγηση για τη στιγμή έφτασε κοντά στον θάνατο – «Είδα την κολόνα να έρχεται επάνω μου»

Ο Χρήστος Λούλης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον δημοσιογράφο, Άρη Καβατζίκη.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με την Έμιλυ Κολιανδρή, για τα δύσκολα εφηβικά χρόνια, αλλά και για την περίοδο που ζούσε στα άκρα και βρέθηκε πολύ κοντά στον θάνατο.

«Όταν βγήκα από τη σχολή ήμουν 23 χρονών και σήμερα είμαι 46. Έκανα τότε τον ατρόμητο, αλλά ήμουν πιο φοβισμένος. Έκανα τον ατρόμητο ως άμυνα και για να ξεπεράσω τη χαμηλή μου αυτοεκτίμηση, βάζεις ένα προσωπείο αφοβίας που καταρρέει στην πρώτη δυσκολία. Άγγιξα επικίνδυνα όρια σε σχέση με το να χάσω την πορεία μου, το μυαλό μου, την ψυχή μου, να χάσω φίλους θεωρώντας ότι είμαι φοβερός και τρομερός», δήλωσε αρχικά ο Χρήστος Λούλης.

«Κόντεψα να χάσω φίλους, γιατί ένιωσα ότι είμαι πιο σημαντικός από εκείνους. Με αυτά που λέμε όταν κρίνουμε τους άλλους, στην ουσία λέμε πιο πολλά για εμάς. Κινδύνεψα να χάσω τη ζωή μου, γιατί όταν είσαι νέος κάνεις βλακείες. Έπινα και καβαλούσα μηχανή, θα μπορούσε πολύ εύκολα να συμβεί το μοιραίο. Οριακά δεν έχασα τη ζωή μου. Ήμουν στο αυτοκίνητο, είχαν κλείσει τα μάτια μου, είδα την κολόνα να έρχεται επάνω μου και γύρισα το τιμόνι τελευταία στιγμή», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Ο Χρήστος Λούλης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη σύζυγό του, Έμιλυ Κολιανδρή, με την οποία είναι μαζί εδώ και 21 χρόνια.

«Αν εξηγήσω γιατί την ερωτεύτηκα, το μικραίνω, αλλά για τα «συμπτώματα» μπορώ να μιλήσω… Στην Έμιλι είδα πρώτα απ’ όλα τα μάτια της, το δέρμα της, μύρισα τα μαλλιά της. Είναι «συμπτώματα» αυτά, αλλά δεν ξέρεις για ποιο λόγο σε έπιασε η «αρρώστια». Με την Έμιλι ένιωσα σα να ήταν η πρώτη φορά και η παντοτινή. Είναι αυτό που σε πιάνει το στομάχι σου, αλλά ποτέ δεν κυνήγησα πολύ και δεν έκανα καμάκι», είπε.

Read More

And More