Χρήστος Λούλης: «Η σχέση με το παιδί, είναι μια συνεχόμενη ερωτική απογοήτευση»

Στον καναπέ του «Στούντιο 4» κάθισε ο Χρήστος Λούλης για μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. 

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη νέα του παράσταση «Μια νύχτα στην Επίδαυρο», για την οικογένειά του και την πατρότητα αλλά και για τα social media.

«Δεν είναι ταινία το ξύπνημα με τα παιδιά, χαμόγελα, πρωινό στην κουζίνα. Δεν είναι έτσι, είναι μια μάχη. Η μικρή μου κόρη δεν θέλει να ξυπνήσει και να σηκωθεί. Η οικογένεια που έχει πρωινά χαμόγελα και δεν έχει άγχος είναι φαντάζομαι μια οικογένεια σε ένα ψαροχώρι στην Μαλαισία, οι άνθρωποι δεν ξέρουν τίποτα και είναι μια χαρά. Ψαρεύουν και κοιμούνται το μεσημέρι. Δεν υπάρχει τέτοια οικογένεια που να είναι πάντα χαρούμενη» ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Λούλης.

«Δεν φανταζόμουν τίποτα, απλά ήθελα να γίνω μπαμπάς. Είχα την εικόνα των δικών μου των γονιών που τους αγαπούσα πολύ, με είχαν πολύ καλά, ήταν στοργικοί. Λειτούργησε ως ανάγκη. Ζήλευα πολύ τη σύνδεση μεταξύ πατέρα και παιδιού. Ήθελα να αφιερώσω τη ζωή μου με την έγνοια κάποιων άλλων ανθρώπων. Η σχέση με το παιδί, είναι μια συνεχόμενη ερωτική απογοήτευση. Το λατρεύεις τόσο πολύ και όσο να σε αγαπάει ή να σε έχει ανάγκη δεν είναι αρκετό όσο θα ήθελες να πάρεις εσύ από αυτό» εξομολογήθηκε ο Χρήστος Λούλης.

 

Read More

And More