Χρήστος Λούλης: «Καμιά φορά όσα λέω βγάζουν μία αντιπάθεια, ανοίγω το στόμα μου και λέω πράγματα που δεν τα σκέφτομαι»

Ο Χρήστος Λούλης αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχος ηθοποιούς της γενιάς του. Πολλές φορές όμως, τα λόγια του παρεξηγούνται με αποτέλεσμα να γίνεται αποδέκτης αρνητικών σχολίων. 

Ο Χρήστος Λούλης βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου καλεσμένος στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” και μέσα σε όλα απάντησε για τον τρόπο που εκφράζεται που πολλές φορές τον κάνει να φαίνεται αντιπαθής.

«Δεν έχω κάνει κάποιο κόντρα ρόλο. Πάντα βρίσκω μέσα μου κάτι που μου ταιριάζει από τον κάθε ρόλο. Στο Maestro, μου είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ότι θα κάνω κάποιον ρόλο που είναι αντιπαθής. Και του είπα: “μην ανησυχείς, το έχω”. Καμιά φορά όσα λέω βγάζουν μία αντιπάθεια, αλλά έχω τόση εμπιστοσύνη στην άποψή μου και σε αυτά που λέω, και ανοίγω το στόμα μου και λέω πράγματα που δεν τα σκέφτομαι.

Τις προάλλες είχα πάει σε εκπομπή και σχολίασα το περιστατικό με το καράβι, που σκότωσαν τον άνθρωπο, και μου έστειλαν ένα μήνυμα στο Instagram και με έβρισαν και μου είπε η κοπέλα που μου το έστειλε ότι εξισώνω τους θύτες με το θύμα. Της απάντησα ότι μάλλον κατάλαβε λάθος, και μετά την μπλόκαρα. Θα δώσω μία απάντηση», είπε ο Χρήστος Λούλης.

Δες το σχετικό απόσπασμα στο 10.50 λεπτό

Read More

And More