Χρήστος Λούλης: «Το Maestro άξιζε να πάει στο Netflix»

Ο Χρήστος Λούλης βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!». Ο καταξιωμένος ηθοποιός μίλησε για την τεράστια επιτυχία του Maestro και την είσοδό του στο Netflix αλλά και για το γκέι φιλί στη σειρά «Κλείσε τα Μάτια» το 2003.

«Το Maestro άξιζε να είναι στο Netflix ή σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα. Μακάρι να γίνει το έναυσμα να γίνει κάτι και να ανοίξουν πόρτες και για άλλα πράγματα. Για να έχουμε, όμως, την ανάλογη συνέχεια θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε ελληνικές ιδέες, μικρές και μαζεμένες σειρές. Όχι με 150 επεισόδια, ούτε καν 30. Να είναι μεταξύ 6 με 15 επεισόδια, κάπου εκεί, το οποίο αναγκαστικά για την ελληνική τηλεόραση δεν είναι ελκυστικό για τα κανάλια. Εάν δεν ήταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και αυτό που φέρει το όνομά του δεν ξέρω εάν θα μπορούσε κάποιος άλλος να τα καταφέρει», ανέφερε ο Χρήστος Λούλης.

Ο ηθοποιός έκανε μία αναδρομή στο 2003, όταν παιζόταν η σειρά «Κλείσε τα Μάτια» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Ένα απλό φιλί μεταξύ δύο ανδρών προκάλεσε τις αντιδράσεις των τηλεθεατών, με το ΕΣΡ να επιβάλει στο MEGA πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ.

 

«Νομίζω πως η κοινωνία έχει γίνει πιο δεκτική», είπε σχολιάζοντας την gay ερωτική σκηνή στο «Maestro». «Μας αρέσει καμιά φορά να γκρινιάζουμε και να λέμε ότι δεν αλλάζει τίποτα. Κάτι αλλάζει, δεν είμαστε η ίδια κοινωνία όπως πριν από 20 χρόνια. Ένα απλό φιλί ήταν στο «Κλείσε τα Μάτια» και έγινε χαμός», σχολίασε ο Χρήστος Λούλης.

Read More

And More