Χρήστος Μάστορας: Απαντά πρώτη φορά αν είναι σε σχέση με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Έντονη είναι η φημολογία το τελευταίο διάστημα που θέλει να είναι σε σχέση ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Πολλοί μάλιστα έκαναν λόγο ότι ο frontman των Μελισσών και το μοντέλο βρίσκονται σε κοινές διακοπές.

Στο πλαίσιο των εμφανίσεών τους ανά την Ελλάδα, το συγκρότημα έδωσε συνέντευξη στον Τάσο Ριζόπουλο και στο ραδιόφωνο Κοσμοράδιο 95.1.

Αρχικά, ο Χρήστος Μάστορας ρωτήθηκε από μία θαυμάστριά του αν είναι σε σχέση, όπως γράφεται και προσπάθησε να αποφύγει να απαντήσει, κάνοντας χιούμορ. Όμως στη συνέχεια, ο Τάσος Ριζόπουλος επέμεινε και ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε ότι είναι ελεύθερος και δεν έχει σχέση.

«Δεν ξέρω αν είναι εμπόδιο. Μια αμερικάνικη φράση λέει “γράψε σωστά το όνομά μου”. H αλήθεια είναι ότι δεν θέλω οι άνθρωποι που μπορεί να είναι φίλοι μου ή μπορεί να έχει ακουστεί κάτι επειδή μας είδαν κάπου μαζί να τους χρεώσουν εμένα. Δεν με πειράζει τόσο πολύ για τον εαυτό μου. Αυτό που με πειράζει είναι να εκτίθονται άνθρωποι χωρίς την άδεια τους», διευκρίνισε ο Χρήστος Μάστορας αναφορικά με όλα όσα γράφονται ανά διαστήματα για την προσωπική του ζωή.

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο 10.28′ από τη συνέντευξη του συγκροτήματος στο Κοσμοράδιο 95.1:

Read More

And More