Χρήστος Μάστορας: Διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου

Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 2/12 ο Χρήστος Μάστορας.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια υποδέχτηκε στο «σπίτι» της τον αγαπημένο της φίλο και συνεργάτη, ο οποίος μάλιστα, ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου σε ένα μοναδικό ντουέτο.

Η Νατάσα τον καλωσόρισε στη σκηνή και ο Χρήστος της αφιέρωσε το «Γιατί καλέ Γειτόνισσα» ενώ ο κόσμος κυριολεκτικά τους αποθέωνε!

Η μεταξύ τους χημεία μεταξύ τους και φιλία που μετράει αρκετά χρόνια, έκανε αυτή τη συνύπαρξη on stage, απλά, μαγική!

Ο Χρήστος Μάστορας που με τις ΜΕΛΙSSES έχουν βάλει τη σφραγίδα τους το live clubbing της Αθήνας, αφιέρωσε στη Νατάσα της καρδιάς μας το «Κύμα» ενώ στο «Όλα μοιάζουν καλοκαίρι» η ατμόσφαιρα ήταν εκρηκτική! Στο τέλος ο Χρήστος Μάστορας ερμήνευσε μοναδικά το νέο του τραγούδι “Crayon”.

Με την ενέργεια τους και το μοναδικό τους χιούμορ οι δυο αγαπημένοι καλλιτέχνες χάρισαν στο κοινό ένα μαγικό στιγμιότυπο που θα τους μείνει αξέχαστο.

Στο μεταξύ η νέα επιτυχία της Νατάσας “Περηφάνια Μόνο” έχει ήδη ξεπεράσει τις 1 εκατομμύριο προβολές στο Youtube ενώ έχει κατακτήσει τις καρδιές μας και τις πρώτες θέσεις του επίσημου air play chat σε Ελλάδα και Κύπρο!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου συνεχίζει τις εμφανίσεις της κάθε Παρασκευή και Σάββατο νωρίς, στις 22:30,  έχοντας στο πλευρό της τον Γιώργο Κακοσαίο, με το κοινό να δίνει το παρόν με ενθουσιασμό και να αγκαλιάζει τη νέα πρόταση της Νατάσας Θεοδωρίδου στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης!

 

Read More

And More