Χρήστος Μενιδιάτης για Γιώργο Νταλάρα: «Είναι δύσκολο για εμάς τους τραγουδιστές να κρίνουμε τα λεγόμενά του»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και στη δημοσιογράφο, Ευάννα Ζουμπούρογλου παραχώρησε ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον πατέρα του, για τον ρόλο τους ως πατέρας και σύζυγος ενώ σχολίασε και τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα.

«Δεν με θύμωνε ως παιδί που ο μπαμπάς μου ήταν γνωστός, ίσα ίσα που μου άρεσε πάρα πολύ. Παρότι ο σωματότυπός μου δεν είναι ίδιος, αλλά έχω κρατήσει κάποια σακάκια του πατέρα μου, πήγα τα έφερα στα μέτρα μου και τα έχω στο καμαρίνι μου», είπε αρχικά ο Χρήστος Μενιδιάτης. 

«Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί από τον Αύγουστο του 2000. Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και δεν πιστεύω και σε αυτό. Ήταν μια βραδιά που δεν ήθελα να βγω, βαριόμουν, έτυχε να έρθει να κάτσει δίπλα μου με μια φίλη της, πιάσαμε κουβέντα και έτσι ξεκίνησε η γνωριμία. Στην αρχή δεν υπήρχε ανταπόκριση από μέρους της, έτρωγα συνέχεια χυλόπιτες. Όσο τη γνώριζα έβλεπα στοιχεία στον χαρακτήρα της που μου άρεσαν πολύ», αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

Όσον αφορά στον ρόλο τους ως πατέρας αλλά και τη σχέση με τη σύζυγό του, ο Χρήστος Μενιδιάτης ανέφερε: «Φτάσαμε στα 25 χρόνια γάμου γιατί από την αρχή αποδεχτήκαμε ο ένας τον άλλο ακριβώς όπως είναι. Όταν παντρευτήκαμε ήμασταν ήδη 7 χρόνια μαζί. Πίστεψα σε αυτό τον άνθρωπο, τον αγαπούσα, τον εκτιμούσα και μέχρι στιγμής έχω δικαιωθεί για την επιλογή μου. Το να είσαι πατέρας τριών παιδιών δεν είναι εύκολο πράγμα στην εποχή μας. Ο μεγάλος μου γιος απολαμβάνει να με πλησιάζει ο κόσμος, οι άλλοι δύο όμως, δεν αντιλαμβάνονται ακόμα τι συμβαίνει. Δεν έχω όνειρο να αποκτήσει κόρη, το όνειρό μου από την αρχή ήταν να αποκτήσω τρία αγόρια», . 

Σχετικά με τις δηλώσεις τους Γιώργου Νταλάρα για τους καλλιτέχνες που κάνουν διαφημίσεις, ο Χρήστος Μενιδιάτης σχολίασε: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο για έναν άνθρωπο που βρίσκεται στον καλλιτεχνικό χώρο να κρίνει τα λεγόμενα του Γιώργου Νταλάρα. Απέναντί του όλοι αισθανόμαστε τουλάχιστον δέος. Για εκείνον η μουσική είναι κάτι ιερό. Ο Γιώργος Νταλάρας παραδέχτηκε το ταλέντο του Κωνσταντίνου Αργυρού και πιστεύω ότι αν ήταν οι δυο τους θα του έλεγε να συνεχίσει να κάνει καλά αυτό που κάνει και να μην φθείρετε δεξιά και αριστερά».

Read More

And More