Ο Χρήστος Σπανός έκανε τις νέες του δηλώσεις στην εκπομπή Buongiorno και στον δημοσιογράφο, Χρήστο Λυσσέα.
Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε στις φήμες για τη συμμετοχή του στα τηλεοπτικά σόου που επιστρέφουν σύντομα, το YFSF και το J2US.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Για τη φημολογούμενη συμμετοχή του στο YFSF του ANT1 ο ηθοποιός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον δούμε ανάμεσα στους συμμετέχοντες.
«Είναι ένα δύσκολο project που απαιτεί πολύ χρόνο, δεν είναι εύκολο και πάντα οι χρόνοι είναι πιεσμένοι. Οπότε θα δούμε…» είπε ο Χρήστος Σπανός.
Στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να συμμετέχει στο J2US, δίπλα στην κόρη του, Μαρίνα Σπανού.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Αυτό δεν ξέρω πώς ακούστηκε, δεν έφτασε κάτι τέτοιο στο αυτί μου, δεν ισχύει το J2US», είπε ο Χρήστος Σπανός.
Ο Χρήστος Σπανός και η σύζυγός του, Μελίνα Παιονίδου έχουν αποκτήσει μαζί την κόρη τους, Μαρίνα η οποία γνώρισε τεράστια επιτυχία μέσα από τα βίντεο στο Tik Tok, ξεκινώντας στη συνέχεια τις πρώτες της εμφανίσεις ως τραγουδίστρια.
Η υποστήριξη του Χρήστου Σπανού συγκινεί, αφού χρησιμοποιεί τα δικά του social media, για να προωθεί τις συναυλίες της κόρης του σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Spanos (@christosspanos)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ