Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με τη μητέρα του γιου μου γνωριστήκαμε σε εφαρμογή γνωριμιών»

Συνέντευξη στην εφημερίδα Secret και τη δημοσιογράφο, Ρενέ Σαραντινού έδωσε τις προηγούμενες ημέρες ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Ο γνωστός ηθοποιός, που τα τελευταία 15 χρόνια δραστηριοποιείται σχεδόν εξ ολοκλήρου στην Αμερική, ανοίγει τα χαρτιά του για την πορεία που έχει διαγράψει στον χώρο αλλά και για τη ζωή του στο Λος Άντζελες.

«Απέχω από το θέατρο σχεδόν 15 χρόνια από το 2009, όταν έκανα θέατρο στην Ελλάδα, γιατί στην Αμερική δεν έχω κάνει θέατρο τόσα χρόνια. Μεγάλο διάστημα, γιατί δούλευα στο θέατρο από τα 17 μέχρι και τα 31 μου κάθε χρόνο», είπε αρχικά ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

«Με τη μητέρα του γιου μου έχουμε χωρίσει εδώ και ενάμιση χρόνο αλλά μεγαλώνουμε και οι δύο το παιδί. Δεν μένουμε μαζί, παρ’ όλα αυτά ξυπνάω κάθε μέρα στις 6 το πρωί, για να είμαι εκεί. Η καθημερινότητα του παιδιού δεν έχει αλλάξει, εμείς προσαρμοζόμαστε γύρω από το πρόγραμμά του», σημείωσε ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

«Παντρεύτηκα πριν από 14 χρόνια με την Αντωνία Βεντούρα, χώρισα και έχω ένα παιδί με τη Σάρα Κόνορ, με την οποία δεν είμαστε παντρεμένοι. Με τη μητέρα του γιου μου γνωρίστηκα μέσω εφαρμογής γνωριμιών. Αν δεν είχα τον γιο μου, μπορεί να γυρνούσα στην Ελλάδα. Μου έχει… περάσει το ταξίδι στο Λος Άντζελες, ως καριέρα, το έχω ζήσει και δεν ξέρω αν θα μπορούσα να συνεχίσω να ζω εκεί. Τώρα αρχίζω και βλέπω τα κακά. Δεν υπάρχουν ουσιαστικές σχέσεις εκεί, όπως η φιλία, η αγάπη και η οικογένεια. Έχουν διαφορετική έννοια», πρόσθεσε ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

 

Read More

And More