Χρήστος Βασιλόπουλος: «Ο Μπραντ Πιτ έμενε κοντά στο σπίτι μου»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Χρήστος Βασιλόπουλος στην εκπομπή «Ελένη» και στον δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Αρκά.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον 2,5 ετών γιο του, τον Απόλλωνα, αλλά και τα 14 χρόνια ζωής στο Λος Άντζελες.

«Τα 14 χρόνια στο Λος Άντζελες ήταν εύκολα, αλλά και δύσκολα, με πολλές εμπειρίες. Έγινα πατέρας που για μένα είναι το Όσκαρ της ζωής μου. Αν δεν υπήρχε ο γιος μου θα είχα μετακομίσει στην Αθήνα. Είμαι πάρα πολύ συναισθηματικά δεμένος με τον γιο μου Απόλλωνα. Διαλέγω να είμαι καλός μπαμπάς με το να είμαι δίπλα του και να τον αγαπάω και να του δίνω όλη μου την προσοχή.

Έλεγα πάντα ότι ήθελα να κάνω τρεις κόρες και φανταζόμουν πάντα ότι ήθελα να κάνω οικογένεια. Η ζωή μου άλλαξε όταν είδα τον γιο μου να βγαίνει από τα σπλάχνα της μάνας του και είδα την πρώτη του ανάσα», είπε αρχικά ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος συνέχισε: «Δεν είναι ακατόρθωτο να κάνει ένας Έλληνας ηθοποιός καριέρα στην Αμερική αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο. Είναι απόλυτα φυσικό στο Λος Άντζελες να κάνεις μια δεύτερη δουλειά και πολλοί κατακρίνονται. Φυσικά έκανα κι εγώ δεύτερη δουλειά και είμαι ο μόνος που το λέω. Είχαν γράψει και για μένα, αρνητικά, όταν έκανα δεύτερη δουλειά και με είχε ενοχλήσει».

Κλείνοντας, ο Χρήστος Βασιλόπουλος ανέφερε: «Σε ένα εστιατόριο καθόταν από πίσω μου ο George Clooney και ο Robert Patinson. Ο Brad Pitt έμενε κοντά στο σπίτι μου. Άφησα ένα λιθαράκι, έστω και μικρό, σαν Έλληνας ηθοποιός στην αμερικανική τηλεόραση».

Read More

And More