Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Τα δάκρυά του μετά την έκπληξη της Δανάης Μπάρκα – «Είναι πηγή ζωής και έμπνευσης»

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Μια από τις εκπλήξεις της βραδιάς ήταν η εμφάνιση της Δανάης Μπάρκα, η οποία μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για τον άνθρωπο που την μεγάλωσε.

«Είναι ο άνθρωπος που με κάνει πιο εύκολα να κλαίω, από χαρά. Είναι ο άνθρωπος που, για άλλη μια φορά, συνειδητοποίησα μέσα μου πόσο σημαντικός είναι. Και για μένα και για τους γύρω μας. Είναι ο άνθρωπος βέβαια που τον έχω δει να του γυρνάει το μάτι. Είναι ο άνθρωπος που θέλει την απίστευτη σοβαρότητα την ώρα της δουλειάς, ενώ σε όλα τ’ άλλα είναι ο πιο χαλαρός απ’ όλους. Ό,τι και να συμβεί θα πει “Έλα τώρα..”. Είναι ο άνθρωπος που στη ζωή θα σου δώσει δύναμη και θα σου πει “απόλαυσέ το”. Αλλά αν πας την ώρα της δουλειάς θα δεις άλλον άνθρωπο.

Είναι λοιπόν, στην καρδιά μου τα πάντα. Είναι ο μπαμπάς μου ο δεύτερος, είναι ο μέντοράς μου στο θέατρο, είναι ο συμβουλάτορας μου στα προσωπικά και τα επαγγελματικά μου, είναι τα μαλώματά μου και τα ταξίδια μου. Όλα τα ταξίδια. Δεν υπάρχει ταξίδι της ζωής μου που να μην το έχει οδηγήσει ο Χρήστος. Κυριολεκτικά και μεταφορικά», είπε η Δανάη Μπάρκα για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

 

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και σχολίασε: «Η Δανάη μας, το παιδί μας. Η Δανάη έδινε για χρόνια ζωή στο σπίτι. Τώρα μας λείπει λίγο, αλλά η Δανάη είναι πηγή ζωής και έμπνευσης».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164