Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Το δώρο που δέχτηκε από την Δανάη Μπάρκα

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ο οποίος μεταξύ άλλων, μίλησε για την Βίκυ Σταυροπούλου και την Δανάη Μπάρκα.

«Η πρώτη πολύ δύσκολη στιγμή με την Δανάη ήταν όταν επιστρέφαμε από ένα ταξίδι στο Πήλιο και το θυμάμαι σαν τώρα. Είχαμε περάσει πάρα πολύ ωραία για μια εβδομάδα. Μπαίνοντας στην Αθήνα, η Δανάη ήταν στο πίσω κάθισμα, περίπου πέντε χρονών και μου λέει «να σε ρωτήσω κάτι; Μπορώ να σε λέω μπαμπά;».

«Φυσικά, το ρωτάς;» της λέω. Βέβαια ο μπαμπάς υπάρχει και είναι ο Νώντας. Ένα παιδί μπορεί και να είχε μπερδευτεί τότε αλλά η αγάπη τα φτιάχνει όλα! Θέλει χρόνο, ναι και υπομονή», εξομολογήθηκε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Το δώρο που δέχτηκε από την Δανάη Μπάρκα

Στη συνέχεια της συνέντευξης ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μίλησε για το ταξίδι στο Λονδίνο το οποίο ήταν… δώρο από την Δανάη Μπάρκα.

«Το ταξίδι στο Λονδίνο ήταν δώρο της Δανάης. Με πήρε μια μέρα τηλέφωνο πριν κάνα μήνα και μου λέει, “3,4 και 5 του μήνα τι κάνεις;” Και της λέω “έχω πρόβες” και λέει “Μπορείς να λείψεις” “Ναι αλλά γιατί;” Ήταν έκπληξη!

Αυτό το ταξίδι ήταν δώρο της Δανάης προς τους γονείς της, όπου γονείς εννοεί και την Μαρία Καβογιάννη μέσα και ήταν πολύ συγκινητικό», είπε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης καλεσμένος στο Στούντιο 4.

Read More

And More