Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στις μεγάλες πίστες: Πόσο θα κοστίσει η απλή και η premium φιάλη στα μπουζούκια

Προετοιμάζονται οι πίστες της Αθήνας για να υποδεχτούν όσους παραμένουν «πιστοί» στο ραντεβού για ρεβεγιόν στα μπουζούκια.

Οι προτάσεις πολλές αφού η νυχτερινή ζωή της Αθήνας προσφέρει επιλογές για όλα τα γούστα.

Αντώνης ΡέμοςΕλένη Φουρέιρα, το σχήμα που βάζει φωτιά στη νύχτα της πρωτεύουσας και περιμένει να υποδεχτεί τους λάτρεις της νυχτερινής διασκέδασης κατά τη διάρκεια των εορτών. Για να απολαύσει μια παρέα τεσσάρων ατόμων τους αγαπημένους καλλιτέχνες, για μια απλή φιάλη ουίσκι θα πληρώσει  250 ευρώ ενώ 300 ευρώ θα κοστίσει η premium. 

Νατάσα ΘεοδωρίδουΓιώργος Κακοσαίος, ένα από τα δυνατά σχήματα της νυχτερινής Αθήνας. Όσοι θέλουν να τους απολαύσουν εν μέσω γιορτών θα πρέπει να πληρώσουν από 220 έως 270 ευρώ για κάθε τέσσερα άτομα. Στο ίδιο μαγαζί ένα ζευγάρι θα πληρώσει για ένα μπουκάλι κρασί 110 ευρώ.

Όσοι θέλουν να κάνουν ρεβεγιόν Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς στο κέντρο διασκέδασης όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης και η μουσική συντροφιά του, θα πρέπει να πληρώσουν 210 ευρώ για κάθε τέσσερα άτομα, ενώ αν προτιμήσουν premium  φιάλη ουίσκι θα πληρώσουν 290 ευρώ.

Όσοι θέλουν να κάνουν ρεβεγιόν Χριστουγέννων απολαμβάνοντας τον Νίκο Οικονομόπουλο θα πληρώσουν 250 ευρώ για κάθε τέσσερα άτομα, ενώ η premium φιάλη ουίσκι κοστίζει 330 ευρώ.

Ανάλογα κυμαίνονται και οι τιμές στο σχήμα ΠάολαΝίκος Μακρόπουλος. Ηχηρά ονόματα επί σκηνής με την τιμή της απλής φιάλης ουίσκι στα 180 ευρώ και της premium στα 270, ενώ στο ίδιο μαγαζί ένα ζευγάρι θα πληρώσει 90 ευρώ για ένα μπουκάλι κρασί.

Όσοι θέλουν να κάνουν ρεβεγιόν στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός, θα πληρώσουν από 220 την απλή φιάλη ουίσκι έως 350 ευρώ την premium.

Τέλος, 200 ευρώ θα κοστίσει η απλή φιάλη ουίσκι για κάθε τέσσερα άτομα που θα επιλέξουν να κάνουν ρεβεγιόν με τον Λευτέρη Πανταζή και την Έλλη Κοκκίνου και 280 η premium.

Δες το βίντεο από το T-live παρακάτω:

Read More

And More