Χρύσα Ρώπα: Έπαθε «επιλεκτική κώφωση» όταν ρωτήθηκε για τον Θανάση Λάλα

Επιλεκτική κώφωση έπαθε η Χρύσα Ρώπα στον αέρα της εκπομπής “Έλεος” όταν άκουσε το όνομα του πρώην συζύγου της Θανάση Λάλα.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Ηλία Ψινάκη και της Αννίτας Πάνια. Κάποια στιγμή, η παρουσιάστρια θέλησε να μάθει πως είναι η ζωή της ηθοποιού τα τελευταία χρόνια που έχει γίνει γιαγιά με την Χρύσα Ρώπα να απαντά, «Ο γιος μου δεν είναι στην Ελλάδα οπότε δεν έχω την καθημερινή έγνοια του. Όταν πηγαίνω στο Παρίσι έχει αυτός την έγνοια μου. Το παιδί μας, που τον Ιούνιο θα γίνει 8 ετών είναι ένα απίστευτο πράγμα. Είναι απίστευτο… Είναι ευτυχία».

Στη συνέχεια, η Αννίτα Πάνια θέλησε να μάθει αν η γέννηση του εγγονού της κατάφερε να αποκαταστήσει τη σχέση με τον πρώην σύζυγό της Θανάση Λάλα με την ηθοποιό να παθαίνει επιλεκτική κώφωση.

«Δεν άκουσα τι είπες; Ξαφνικά ε… Κώφωση… Επιλεκτική κώφωση. Γιατρό έχεις; Κάποια πράγματα δε ξεπερνιούνται, τι να κάνουμε; Για μερικούς ξεπερνιούνται. Γιατί δεν αναρωτιέσαι γι’ αυτούς που είναι τόσο καλά πια; Τρώνε με την άλλη τη γυναίκα, το άλλο το παιδί και είναι τόσο αγαπημένοι: Αφού είστε τόσο αγαπημένοι γιατί χωρίσατε; Αλλά, να σου πω και κάτι; Δε με νοιάζει, καλά κάνατε και χωρίσατε αλλά μη θέλεις να το φορέσεις αυτό σε όλους. Γιατί η έλευση του εγγονιού να είναι λόγος να φτιάξουν τα πράγματα; Δε γίνεται, είναι παλαιολιθική αυτή η εποχή. Δεν τυχαίνει να είμαστε όλοι μαζί. Δεν το πάμε το μωρό, το πάω. Θα με πιάσει κώφωση πάλι» είπε η Χρύσα Ρώπα.

Read More

And More