Χρύσα Ρώπα: «Ο Αλέξανδρος Ρήγας στο “Τι ψυχή θα παραδόσεις μωρή;” έκανε κατάχρηση εξουσίας»

Η Χρύσα Ρώπα παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Αλέξη Μίχα, όπου μίλησε για την υιοθεσία της αλλά και την μεγάλη απώλεια της ζωής της.

«Ο λόγος που μίλησα ανοιχτά για την υιοθεσία μου ήταν για να βοηθήσω γονείς και παιδιά. Όταν υιοθετείς ένα παιδί καλό είναι να του λες “δε σε γέννησα, σε διάλεξα”. Με εμένα δεν έγινε έτσι. Όταν μαθεύτηκε το γεγονός, σκορπίσαμε» αποκαλύπτει η Χρύσα Ρώπα.

Μιλώντας για την απώλεια της αδερφής της, δηλώνει πως είναι ένα γεγονός που ακόμη διαχειρίζεται.

«Όταν χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο, χάνεις ένα κομμάτι σου» προσθέτει.

Εάν υπάρχει κάτι που θα της στοίχιζε, αυτό θα ήταν να πάθει κάτι το παιδί της, να μην ξανακάνει θέατρο ή να πάθει καρκίνο στο λαιμό και να μην ξαναπαίξει.

Σε ό,τι αφορά τον γάμο, δηλώνει πως δεν έχει ξανασκεφτεί να το κάνει. «Όταν παντρεύτηκα, κάπως με έμπλεξαν. Δεν κατάλαβα πώς βρέθηκα ένα Σάββατο βράδυ σε μία εκκλησία με ένα φουστανάκι που αγόρασα από μία βιτρίνα» λέει χαρακτηριστικά. Η ηθοποιός πρωταγωνίστησε φέτος στην πετυχημένη σειρά των Ρήγα – Αποστόλου, η «Τούρτα της μαμάς» και δηλώνει περήφανη για τα κείμενα των δημιουργών της.

 

Σχετικά με τη φημολογούμενη διαμάχη της με τον Αλέξανδρο Ρήγα στη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» δηλώνει πως ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο.

«Δεν υπήρξε διαμάχη. Μετά από μια φράση του Αλέξανδρου Ρήγα πήρα το αυτοκίνητό μου και πήγα σπίτι μου. Οφείλω να πω ότι εκείνη την περίοδο ο Αλέξανδρος έκανε ένα λάθος, έκανε κατάχρηση εξουσίας. Τότε αυτές οι συμπεριφορές ήταν πολύ αποδεκτές. Για μένα δεν ήταν ποτέ αποδεκτή» αποκάλυψε η Χρύσα Ρώπα.

Read More

And More