Χρυσούλα Διαβάτη για Στέφανο Κασσελάκη: «Δε με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του, με πιάνει αηδία»

Την άποψή της για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον ντόρο που έχει προκληθεί γύρω από την προσωπική του ζωή, εξέφρασε η Χρυσούλα Διαβάτη μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Η Χρυσούλα Διαβάτη ξεκαθάρισε πως δεν την ενδιαφέρει το τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή και πως όλες αυτές οι λεπτομέρειες της προκαλούν αηδία.

«Δεν ξέρω τον κύριο Κασσελάκη. Πρώτη φορά ακούω το όνομά του. Όταν ακούω όλα αυτά για τη προσωπική ζωή κάποιου, με πιάνει μια αηδία γιατί δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του. Γιατί βγαίνουν όλοι και δηλώνουν τι είναι; Ποιος ρώτησε και ποιον αφορά; Δε ρωτάω κανέναν τι είναι. Δε μου επιτρέπεται πρώτα απ’ όλα, αλλά, δε με ενδιαφέρει κιόλας. Να πάμε αν είναι σε μια κλειδαρότρυπα και να χαζεύουμε. Το βρίσκω αισχρό» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Η γνώμη του κυρίου Κούγια, είναι γνώμη του. Δε μπορώ να επέμβω σε αυτό. Εμένα όλα αυτά. Εμένα όμως, όλα αυτά εκτός από αηδία, δε με αφορούν. Δε το καταλαβαίνετε ότι είναι τελείως ηλίθιο να ενδιαφερόμαστε για το τι κάνει ο καθένας; Δε με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας σπίτι του, στο σπίτι του όμως, να μη θίγει εμένα.

Ούτε την κυρία Αχτσιόγλου ξέρω. Την έχω ακούσει βέβαια. Όσο ξέρω τον κύριο Κασσελάκη ξέρω και την κυρία Αχτσιόγλου. Αν έπρεπε να επιλέξω κάποιον, δε θα επέλεγα κανέναν από τους δυο» πρόσθεσε επίσης η Χρυσούλα Διαβάτη.

Read More

And More