Υποφάντης για Γεννηματά: Συγκινεί η νέα εξομολόγηση – «Έδωσε ένα δώρο στο παιδί, μας έκανε μία τεράστια αγκαλιά»

Ο θάνατος της Φώφης Γεννηματά σκόρπισε θλίψη στο Πανελλήνιο. Σε λίγη ώρα, η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. θα οδηγηθεί στην τελευταία της κατοικία.

Πολλοί ήταν οι χρήστες του διαδικτύου που θέλησαν να την αποχαιρετήσουν με ένα μήνυμα θλίψης. Ανάμεσά τους και ο δημοσιογράφος Νίκος Υποφάντης, ο οποίος έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο twitter. (διάβασε εδώ το μήνυμα του)

Το πρωί της Τετάρτης 27 Οκτωβρίου, ο Νίκος Υποφάντης μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα. «Ήταν εξαιρετικά δύσκολες οι συνθήκες. Ερχόμενη με τον γιατρό επικεφαλής με είδε. Ζήτησε να φύγουν οι γιατροί και οι υπόλοιποι, φόρεσε τη μάσκα της, μπήκε στο δωμάτιο, έδωσε ένα δώρο στο παιδί, βγήκε και ήρθε και αγκάλιασε και εμένα και τη σύζυγό μου. Μας είπε ότι “όλα θα πάνε καλά, εγώ ξέρω, να με εμπιστεύεστε”. Μας έκανε αυτή την τεράστια αγκαλιά που εκείνη την ώρα την είχαμε πολύ ανάγκη».

«Η Φώφη Γεννηματά ήταν ένας άνθρωπος με άλφα κεφαλαίο, αγωνίστρια, δε ήθελε να το βάλει κάτω, αν και γνώριζε πώς θα κινηθούν τα πράγματα. Είναι τεράστια η θλίψη για το χαμό της. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα λιγότερο για έναν άνθρωπο που το πάλεψε μέχρι εκεί που δεν έπαιρνε με αξιοπρέπεια, ήθος και έδινε κουράγιο για τους υπόλοιπους. Εγώ θέλω να της πω εκεί που είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ», πρόσθεσε ο Νίκος Υποφάντης.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ έστειλε το δικό του μήνυμα στα παιδιά της Φώφης Γεννηματά. «Θέλω να πω στα παιδιά της, να είναι δυνατά, να έχουν κουράγιο, να τους συνοδεύει πάντα η μνήμη της μητέρας τους. Να τη σκέφτονται συνεχώς να την έχουν μαζί τους, να την έχουν δίπλα τους».

Read More

And More