Υπόθεση Αλέξη Γεωργούλη: Ο πατέρας της Ελένης Χρονοπούλου χρειάστηκε ιατρική περίθαλψη μετά την αποκάλυψη

Η καταγγέλλουσα Ελένη Χρονοπούλου είχε κρατήσει ως επτασφράγιστο τα όσα ισχυρίζεται ότι έζησε από τον Αλέξη Γεωργούλη. Η Λώρα Ιωάννου προχώρησε σε μία αποκάλυψη, σχετικά με το οικογενειακό περιβάλλον της καταγγέλλουσας, στο T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Όπως είπε η δημοσιογράφος, ο 85χρονος πατέρας της Ελένης Χρονοπούλου σοκαρίστηκε με όσα αποκαλύφθηκαν για την κόρη του και τον Ευρωβουλευτή και χρειάστηκε ιατρική περίθαλψη. Ευτυχώς, δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ωστόσο ο αιφνιδιασμός του ήταν μεγάλος. 

Δες το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Ποια είναι η Ελένη Χρονοπούλου

 Είναι δικηγόρος που εργάζεται στον Τομέα Δικαιοσύνης της Κομισιόν αλλά και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Είναι στενή συνεργάτης του προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη, ενώ ζει μόνιμα στις Βρυξέλλες. Στη σειρά κατάταξης στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ εκλέχτηκε 4η, καθώς είχε και τη στήριξη της ομάδας του Νίκου Ανδρουλάκη.

Έχει σπουδάσει Νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών με μεταπτυχιακό στο διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο στο Βέλγιο. Έχει εργαστεί 6 χρόνια ως νομικός σύμβουλος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την αναθεώρηση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και για θέματα ασύλου και μετανάστευσης.

Διάβασε εδώ: Η ανάρτηση της Ελένης Χρονοπούλου μετά την καταγγελία

Read More

And More