Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, με τις Αρχές να συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να ξετυλίξουν το κουβάρι όσως οδήγησαν στην κατάληξη του τραγουδιστή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ένα από τα πρόσωπα που έχουν μπει στο κάδρο των ερευνών τις τελευταίες ημέρες, είναι ο υπνοθεραπευτής Νάσος Κομιανός, ο οποίος εμφανίστηκε αυτοβούλως ενώπιων των Αρχών προκειμένου να καταθέσει όσα ο ίδιος γνωρίζει.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο υπνοθεραπευτής είχε πραγματοποιήσει ένα ραντεβού με τον Γιώργο Μαζωνάκη τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, και είχε προγραμματίσει ακόμη ένα, τη μέρα που κατάληξε. Μάλιστα, είναι εκείνος ο οποίος η 56χρονη κατηγορούμενη γιατρός απέστειλε τη φωτογραφία του Γιώργου Μαζωνάκη μέσα από το ιατρείο, καθώς οι δυο τους είχαν σύμβαση συνεργασίας.
Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες έχει έρθει στο φως ακόμη ένα μήνυμα, το οποίο απέστειλε ο ίδιος στην 56χρονη γιατρό μετά τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη και έγραφε: «Σε πήρα στον λαιμό μου».
Ο ίδιος ο Νάσος Κομιανός σε δήλωσή του στο δελτίο ειδήσεων του Alpha παραδέχτηκε ότι έστειλε το μήνυμα αυτό λέγοντας: «Η ανακριτική διαδικασία είναι σε εξέλιξη. Όπως έχω ξαναπεί, δε θα τοποθετηθώ δημόσια. Το μήνυμα, “σε πήρα στον λαιμό μου” ισχύει. Το μήνυμα αυτό σημαίνει ότι έγινε ζημιά. Φυσικά και με σόκαρε η φωτογραφία του Γιώργου Μαζωνάκη. Δε γνωρίζω αν είχε τις αισθήσεις του. Δεν είμαι γιατρός για να το ξέρω αυτό».
Τι απαντά ο δικηγόρος του υπνοθεραπευτή στο «Χαμογέλα και πάλι»
Σε δικές του δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» το πρωί της Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου, ο δικηγόρος του υπνοθεραπευτή, Γιάννης Γλύκας είπε:
«Δεν γνωρίζω αυτό το μήνυμα, δεν υπάρχει στην δικογραφία, και δεν ξέρω αν θα υπάρξει και ποτέ… Αυτό το οποίο μπορώ να πω είναι ότι ακόμη αν υπάρχει αυτό το μήνυμα ή και κάποια ακόμα και τηλεφωνικές κλήσεις, δεν μετατρέπουν τον άνθρωπο αυτό από μάρτυρα σε κατηγορούμενο…
Ο άνθρωπος αυτός από αυτόκλητος μάρτυρας, δικάζεται κάθε μέρα από τα Μέσα προκειμένου να καταστεί κατηγορούμενος…Δεν υπάρχει καμία ηθική αυτουργία στην προκειμένη… Εγώ δεν το ξέρω αυτό το μήνυμα και δεν το ξέρει και ο ανακριτής…Είναι δυνατόν να αποδώσουμε ηθική αυτουργία σε έναν άνθρωπο που εκείνη την ώρα κοιμόταν; O πελάτης μου δεν κατεύθυνε κανέναν»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
