Υπόθεση βιτριόλι: Η συγκίνηση της Ιωάννας για το κύμα αγάπης του κόσμου – Τι λέει στο T-Live η 34χρονη

Συγκινημένη είναι η 34χρονη Ιωάννα, που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι την περασμένη Άνοιξη από το κύμα συμπαράστασης του κόσμου.

Όπως έγινε γνωστό, η επιχειρηματίας Αννίτα Ναθαναήλ μέσω μιας μεγάλης ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας του εξωτερικού, που αφορά δωρεές για άτομα που χρειάζονται βοήθεια, καλεί όσους μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά στην 34χρονη. Ήδη μάλιστα, έχουν πραγματοποιηθεί 20 δωρεές.

Η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε με την 34χρονη και μετέφερε σήμερα τα λεγόμενά της στο T-Live:

«Είμαι πολύ συγκινημένη από την πρωτοβουλία και τη στοργή της Αννίτας Ναθαναήλ. Με έχει προσεγγίσει με τις καλύτερες προθέσεις. Είναι πολύ γλυκιά απέναντί μου, υποστηρικτική, και προστατευτική. Με βοηθάει πολύ και ψυχολογικά με την αισιοδοξία της και τη δυναμική της. Όλο αυτό είναι συγκινητικό από μια τόσο επιτυχημένη γυναίκα, αλλά και έναν όμορφο άνθρωπο. Επίσης, είμαι πολύ συγκινημένη από τη συμπαράσταση, την προσφορά και τις ευχές του κόσμου! Ακόμα και παιδιά 16 χρόνων μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε: “Είμαι 16 ετών, συγγνώμη δε μπορώ να συνεισφέρω οικονομικά αλλά ήθελα να σου πω πως σε σκεφτόμαστε και σε αγαπάμε. Έχουμε συγκλονιστεί και σου ευχόμαστε γρήγορα να γίνεις καλά και να τα καταφέρεις», δήλωσε η Ιωάννα.

Δες το σχετικό απόσπασμα από το T-Live:

 

Read More

And More