Υποχθόνιος: “Πήγα στο ΚΕΘΕΑ γιατί νόμιζα ότι ήμουν αλκοολικός και”…

Ο Υποχθόνιος, ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του The 2night Show! Ο καλλιτέχνης που θεωρείται ο πατέρας της τραπ μουσικής στην Ελλάδα, μίλησε για την επίσκεψή του στο ΚΕΘΕΑ Κοζάνης, για την επιστροφή του στην Σιάτιστα, ενώ ανακοίνωσε πως το άλμπουμ που κυκλοφόρησε πρόσφατα θα είναι το τελευταίο της καριέρας του. 

“Δεν έχω κακία μέσα μου για κανένα” είπε ο Υποχθόνιος μιλώντας για τις κατά καιρούς κόντρες με φίλους και συνεργάτες του. Πήγα στο ΚΕΘΕΑ της Κοζάνης γιατί νόμιζα ότι είχα θέμα με το αλκοόλ. Τα παιδιά από το ΚΕΘΕΑ, με έδιωξαν και μου είπαν ότι δεν έχω πρόβλημα.

Στεναχωρήθηκα γιατί παραφέρθηκα και μίλησα άσχημα στο Μαρνέζο. Το γιο του Λεκτικού επεξεργαστή. Με αυτόν είχα λάθος, Το άλμπουμ που κυκλοφόρησε είναι το τελευταίο της καριέρας μου. Θα βγάζω μόνο single.

Την Capital την έκανα εγώ, αλλά πλέον ανήκει σε άλλη δισκογραφική εταιρεία. Είναι label. Φίλος μου χωρίς να με ρωτήσει την πήρε και συνεργάστηκε με άλλον. Ετοιμάζω άλλη εταιρεία τώρα.

Έχω την πιο όμορφη κοπέλα του κόσμου. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια.

O γνωστός τράπερ μίλησε και για την κόντρα του με τον διευθυντή του γραφείου τύπου της Ν.Δ Νίκο Ρωμανό, λέγοντας ότι τα βρήκαν και του ευχήθηκε χρόνια πολλά και για τα γενέθλιά του!

Read More

And More