Υρώ Μανέ: Η στήριξη από τον σύζυγό της και η καλλονή κόρη της Φαίδρα που είναι χορεύτρια

Η Υρώ Μανέ βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο The 2nigh Show και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της έδειξε με το που… κάθισε, την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση το 1990 με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση!

H αγαπημένη ηθοποιός, με το ξεχωριστό ταμπεραμέντο, μιλάει για την πολυετή πορεία της στο θέατρο και την τηλεόραση και θυμάται τους ρόλους της που αγαπήθηκαν από το κοινό. Αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, στον σύζυγό της που την στηρίζει σε ό,τι κάνει, αλλά και στη σχέση στοργής και αγάπης με τη μονάκριβη κόρη της, Φαίδρα Νταϊόγλου!

Για την καλλονή κόρη της Φαίδρα που σπουδάζει κοινωνιολογία αλλά είναι χορεύτρια: Θα ήταν εντελώς διαφορετική η ζωή μου αν δεν υπήρχε η κόρη μου. Βάζεις αλλού το σημαντικό όταν έχεις παιδιά. Όταν γίνεσαι γονιός, βλέπεις τη ζωή μέσα από τα μάτια του παιδιού σου. Δεν ευχόμουν να γίνει ηθοποιός αλλά ήξερα ότι  από πολύ μικρή ότι θα έκανε κάτι με την τέχνη. Πήγε σε σχολή χορού 4 ετών.  Όταν η Φαίδρα τελείωνε το δημοτικό είχα την ανάγκη να μείνω με το παιδί αλλά δεν είχα και κάτι σημαντικό που άφησα πίσω μου.

Έχω παίξει μόνο σε μια ταινία. Ίσως όσοι κάνουν κινηματογράφο νομίζουν ότι οι άνθρωποι της τηλεόραση έχουν “κάψει” την εικόνα τους

Με τον άνδρα μου είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Με έχει αντέξει ο άνθρωπος γιατί η δουλειά που κάνω δεν είναι εύκολη

Read More

And More