Ζάκυνθος: Η μητέρα που κατηγορήθηκε για κακοποίηση των παιδιών που υιοθέτησε στο Tlive – «Κατά λάθος το σκούντησα κι έπεσε το καημένο»

Τα πρώτα λόγια της μητέρας από τη Ζάκυνθο που καταδικάστηκε σε 16 μήνες φυλάκιση με αναστολή για την κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος των παιδιών της εξασφάλισε ο δημοσιογράφος Ιάσονας Τσόλης για το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου. Λίγο μετά την αποφυλάκισή της, δίνει τη δική της εκδοχή. Όπως λέει, τα όσα κατήγγειλε ο 12χρονος γιος της ήταν υπό τη συναισθηματική πίεση της πρόσφατης απώλειας του πατέρα του.

«Το παιδάκι λίγο όσο να’ ναι φοβήθηκε λιγάκι, μήπως στεναχωρήθηκε, όπως στεναχωρήθηκα και εγώ μετά από 24 χρόνια που γνωρίζω τον άντρα μου, πήρε έναν φόβο λίγο, δηλαδή εγώ είμαι πάντα με τα παιδιά μου, δεν τα αφήνω ποτέ, ούτε και ο συγχωρεμένος ο άνδρας μου, τα αγαπάμε, τα λατρεύαμε.

Το παιδάκι είναι ευαίσθητο. Είναι βέβαια ένα πολύ καλό παιδάκι, εξαιρετικά και μας αγαπάγανε πολύ και τον συγχωρεμένο τον άντρα μου και εμένα. Απλά λίγο το μάλωσα λιγάκι, το παιδάκι το πήρε λίγο αλλιώτικα, λίγο είχε τρομοκρατηθεί με τον θάνατο του πατέρα του, όσο να ΄ναι…» ανέφερε η μητέρα στον Alpha.

Μια γειτόνισσα ήταν αυτή που κάλεσε το Χαμόγελο του παιδιού όταν είδε το μεγάλο παιδί της οικογένειας να τρέχει και να πηδάει τον φράχτη του σπιτιού της, ζητώντας βοήθεια. Τι προηγήθηκε; Η μητέρα αποφεύγει να δώσει απάντηση.

-Τι έγινε;

Τώρα με κουράσατε όμως. Θα ήθελα να σταματήσουμε τη συζήτηση γιατί πρέπει να κοιτάξω και εγώ κάποιες δουλειές… Δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν, είμαι αθώα και τα παιδιά μου με αγαπάνε.

-Αυτά τα σημάδια στον λαιμό τι ήταν;

Όχι, μια γρατζουνίτσα ήταν μόνο εδώ… γιατί εγώ κατά λάθος το σκούντησα, πώς να σας πω, το έσπρωξα και έπεσε το καημένο, αλλά τώρα… στον ώμο του…

Η γειτόνισσα στην κατάθεσή της μίλησε για ένα παιδί κάθιδρο, με εμφανή τα σημάδια της κακοποίησης, τόσο στον λαιμό όσο και στην πλάτη του 12χρονου. Το δικαστήριο καταδίκασε τη μητέρα, δίνοντάς της τριετή αναστολή.

«(Το δικαστήριο) το είδε αυτό, ότι έγινε κάποιο λάθος, ότι έχει πάθει ένα σοκ. Μόνο εκείνη τη μέρα έγινε κάποια επίπληξη στο παιδάκι. Αυτή τη μέρα, το Σάββατο το μεσημέρι, άθελά μου από την πίεση που ένιωθα, από την πίεση τη μεγάλη και τη στεναχώρια μου, λίγο τον μάλωσα και εγώ και λίγο τον έσπρωξα και έγινε ό,τι έγινε. Χωρίς όμως να υπάρχει λόγος. Τα αγαπάμε πολύ τα παιδιά και τα αγαπάω και εγώ και δεν πρόκειται να τα χάσω με τίποτα. Είπαν ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και όλα είναι μια χαρά. Δηλαδή ότι θέλουν να γυρίσουν στο σπίτι, ειδικά η μικρή ήταν πολύ χαρούμενη και όλα μια χαρά.

Δεν έχω πάει και ποτέ στο δικαστήριο, δεν έχω καταδικαστεί, δούλευα χρόνια σε γραφείο λογιστικό. Είμαστε καλοί άνθρωποι, οι γονείς μου, τα πεθερικά μου,  οι συγγενείς μας, τέλος πάντων, πολύ καλοί άνθρωποι, εξαιρετικοί» σημείωσε η μητέρα από τη Ζάκυνθο.

Για πάνω από 10 χρόνια η γυναίκα αυτή προσπαθούσε να αποκτήσει παιδιά. Ο αγώνας της ευοδώθηκε μόλις πριν από 3 χρόνια με την τεκνοθεσία των 2 αδερφών, για να φτάσει τώρα να καταδικάζεται για την κακοποίησή τους…  

«Έχω αγωνιστεί πάρα, πάρα πολύ για να αποκτήσω αυτά τα δύο παιδάκια και εγώ και ο συγχωρεμένος, έχω κάνει πάρα πολλές εξωσωματικές, έχω χαλάσει 50 χιλιάδες ευρώ στις εξωσωματικές, γιατί και εγώ έφτασα σε μια ηλικία μεγάλη. Πήγα στο «Χαμόγελο του Παιδιού», πήγα στον «Άγιο Στυλιανό» στη Θεσσαλονίκη, είχα φτιάξει τα χαρτιά μου για υιοθεσία στο εξωτερικό. Ήθελα πολύ ένα παιδί και τα κατάφερα» εξομολογήθηκε.

Παρακάτω όλα όσα είπε στο T-live

Read More

And More