Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Ήμασταν πρώην συνεργάτες, ο καθένας μπορεί να κάνει μπλοκ όποιον θέλει»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» έκανε η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για το First Dates, για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αλλά και για όσα γράφονται και για τη σχέση της με την Βίκυ Καγιά.

«Τα γυρίσματα για το First Dates δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, το ετοιμάζουμε. Θα δείτε αλλαγές, αλλά δεν αγχώνομαι καθόλου, θα γίνουν συγκλονιστικά πράγματα», είπε αρχικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Σχετικά με το αν θα πήγαινε ως guest στο Shopping Star, η Ζενεβιέβ Μαζαρί απάντησε: «Αν η Ηλιάνα μου ζητήσει να πάω ως guest στην εκπομπή της, εννοείται πως θα πάω. Είχα περάσει τέλεια και με την Βίκυ, όποτε θα πήγαινα και με την Ηλιάνα». 

Όσον αφορά στη σύγκριση που υπάρχει ανάμεσα στην Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Ζενεβιέβ Μαζαρί σχολίασε: «Δεν κάνει κακό σε κανέναν, την αντιλαμβάνομαι, την καταλαβαίνω, εγώ σαν άνθρωπος δεν συγκρίνω ποτέ γυναίκες».

Κλείνοντας η Ζενεβιέβ Μαζαρί ρωτήθηκε και για τη σχέση της με την Βίκυ Καγιά λέγοντας: «Πώς τα καταφέραμε και έχει δημιουργηθεί αυτός ο μύθος της σχέσης αυτής, δεν μπορώ να καταλάβω. Ήμασταν πρώην συνεργάτες, αν την δω θα μιλήσουμε, δεν τρέχει τίποτα. Δεν είναι σοβαρό όλο αυτό που συνέβη. Το Instagram είναι ένα εργαλείο δουλειάς, δεν πρέπει να παίρνουμε της μετρητής αυτά που βλέπουμε. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει». 

Read More

And More