Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Λύγισε» στη νέα δοκιμασία του GNTM 4 – «Όλοι έκλαιγαν και δεν το πίστευαν»

GNTM 4: Το concept για τη νέα φωτογράφιση προκάλεσε συγκίνηση σε όλους και ιδιαίτερα στην Ζενεβιέβ Μαζαρί η οποία περιέγραψε την αξέχαστη ιστορία μόδας από το μακρινό 1998.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί συγκινήθηκε μιλώντας για μια από τις πιο δυνατές στιγμές της μόδας. Και αυτή η στιγμή δεν είναι άλλη από το κλείσιμο του show του Alexander McQueen για την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 1999 με πρωταγωνίστρια την Shalom Harlow, που αποτέλεσε πραγματική τομή στη μόδα για τη μετάβαση της στον 21ο αιώνα.

«Η Χάρλοου ήταν το φινάλε του σόου. Η Χάρλοου δεν έκανε τεστ, δεν έγινε πρόβα. Ολοι έκλαιγαν και δεν το πίστευαν. Είναι μια στιγμή που εγώ δεν πίστευα ποτέ ότι θα καταφέρουμε να την κάνουμε στην Ελλάδα. Σήμερα κάνουμε μόδα», είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Το concept προσαρμόζεται και αναβιώνει ξανά με πολλή συγκίνηση για χάρη του διαγωνισμού, καθώς αποκλειστικά για το GNTM 4 κατασκευάστηκαν ειδικές κεφαλές, που πετούν χρώμα και προσαρμόζονται σε ρομποτικούς βραχίονες. Τα μοντέλα  φόρεσαν custom-made ρούχα Angelos Bratis και έγιναν ζωντανοί εικαστικοί καμβάδες, σε μια fashion χορογραφία με τα ρομπότ. 

 

Read More

And More