Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Στην αρχή ζήλευα πολύ τον σύντροφό μου, αλλά μετά από 17 χρόνια δε φοβάμαι μην μου τον πάρει κάποια»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» έκανε πρόσφατα η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η παρουσιάστρια του «First Dates», μεταξύ άλλων, μίλησε για την νέο παιχνίδι των ραντεβού που παρουσιάζει, αλλά και για την δική της σχέση με τον σύντροφό της, Βασίλη Καρύδη.

«Το First Dates είναι η πραγματικότητα. Μου αρέσει και όταν το γυρίζουμε, γιατί μου αρέσει να γνωρίζω κόσμο. Πιστεύω ότι σιγά σιγά όσο ο κόσμος καταλαβαίνει τι είναι το πρόγραμμα αλλά και τι σημαίνει πρώτο ραντεβού τυφλό», είπε αρχικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί. 

«Το ιδανικό ραντεβού για εμένα θα ήταν να είμαι με έναν άνθρωπο που μου δημιουργεί την αίσθηση να σταματήσω να μιλάω για να τον ακούσω, κάτι που είναι δύσκολο αλλά εγώ τον έχω βρει αυτόν τον άνθρωπο. Θέλω να υπάρχει χιούμορ, στις άβολες στιγμές να μην νιώθω μόνο εγώ άβολα και εννοείται θέλω να υπάρχει φαγητό», πρόσθεσε στη συνέχεια η Ζενεβιέβ Μαζαρί. 

Όσον αφορά στη σχέση με τον σύντροφό της, Βασίλη Καρύδη, η Ζενεβιέβ Μαζαρί ανέφερε: «Με τον σύντροφό μου βγαίνουμε συνέχεια ραντεβού. Δεν είναι πολύ εύκολο γιατί έχουμε και δύο παιδιά, αλλά όποτε μπορούμε προσπαθούμε. Στις αρχές ζήλευα πάρα πολύ και το έδειχνα και πολύ, γιατί είμαι πολύ εκδηλωτικός άνθρωπος. Απλά πλέον επειδή είμαστε 17 χρόνια μαζί όλα τα συναισθήματα έχουν πολλή εμπιστοσύνη από πίσω. Δεν φοβάσαι όπως στην αρχή που νιώθεις ότι θα στον πάρει κάποια».

Read More

And More