Ζέτα Δούκα – Γιώργος Κιμούλης: Η ημέρα που βρέθηκαν στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό αλλά δεν συναντήθηκαν ποτέ – Το παρασκήνιο

Ο Γιώργος Κιμούλης κατηγορήθηκε τον Ιανουάριο του 2021 από τη Ζέτα Δούκα για λεκτική και ψυχολογική κακοποίηση, όταν συνεργάστηκαν στην παράσταση Closer το 2008. Η Δώρα Χρυσικού και ο Γιώργος Ψαρράς που συμπρωταγωνιστούσαν τότε μαζί τους στο θεατρικό έργο στάθηκαν εξ’ αρχής στο πλευρό της ηθοποιού.

Ο Γιώργος Μπέζας αποκάλυψε στο Mega Καλημέρα το πρωί της Παρασκευής 28/4, ότι η Ζέτα Δούκα και ο Γιώργος Κιμούλης θα είχαν συναντηθεί στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό, επτά μήνες περίπου πριν τη δημόσια καταγγελία της ηθοποιού. Αυτό, όμως, απετράπη τελευταία στιγμή.

Όπως θα δεις, ο Γιώργος Κιμούλης εμφανίστηκε στην εκπομπή Φλερτ της ΕΡΤ, στις 16.00, ενώ η Ζέτα Δούκα, 50 λεπτά αργότερα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ηθοποιός κάλεσε την υπεύθυνη καλεσμένων της εν λόγω εκπομπής και τους είπε ότι δεν θέλει να συναντήσει τον Γιώργο Κιμούλη.

Ο ηθοποιός που κατηγορήθηκε αργότερα δημόσια για bullying κι έχει καταθέσει αγωγή εναντίον της, δεν έμαθε ποτέ αυτό το παρασκήνιο.

Read More

And More