Ζέτα και Μαρία κάνουν πρεμιέρα στη μεσημεριανο-απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1!

Ζέτα Μακρυπούλια και Μαρία Μπεκατώρου… Μαρία Μπεκατώρου και Ζέτα Μακρυπούλια… Τα κορίτσια του ΑΝΤ1 έρχονται από σήμερα στη μεσημεριανο-απογευματινή ζώνη του καναλιού του Αμαρουσίου και της χαρίζουν έντονο άρωμα γυναίκας και πολλά, πολλά χαμόγελα.

Το “Ρουκ Ζουκ” και το “Still Standing” επιστρέφουν στο πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου και υπόσχονται να μας χαρίσουν άφθονες τηλεοπτικές στιγμές ξενοιασιάς.

Πιο συγκεκριμένα, τα μεσημέρια μας θα είναι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά “Ρουκ Ζουκ”. Καθημερινά στις 3:00 μ.μ, η Ζέτα Μακρυπούλια μας περιμένει και φέτος για να ζήσουμε ξανά, τις πιο fun και απολαυστικές “Ρουκ Ζουκ” στιγμές με τις πιο ευφάνταστες ομάδες και αντιδράσεις. Τι λέτε, παίζουμε;

Από την άλλη μεριά, το “Still Standing”, είναι πλέον ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεπαιχνίδια γνώσεων και επιστρέφει δριμύτερο στους δέκτες μας για 2η συνεχόμενη σεζόν στις 5:30 μ.μ. και κάθε μέρα, με τη Μαρία Μπεκατώρου, βεβαίως-βεβαίως στο τιμόνι της παρουσίασης.

Και φέτος, το επιτυχημένο game show έρχεται για να φρεσκάρει τις γνώσεις μας και να γεμίσει τα απογεύματά μας με δυνατές στιγμές μέχρι… τελικής πτώσης!

 

Read More

And More