Site icon TLIFE

Ζέτα Μακρυπούλια: Η πρώτη αντίδραση για την επιστροφή του «Παρά Πέντε» – «Οι ανακοινώσεις θα γίνουν από τον Γιώργο Καπουτζίδη»

Η Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκε στην παράσταση «Θελεστίνα» με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η γνωστή ηθοποιός – παρουσιάστρια έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες απαντώντας για τα νέα γυρίσματα του Ρουκ Ζουκ αλλά και τα δημοσιεύματα για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Όπως ανέφερε η Ζέτα Μακρυπούλια, έχει κάνει πιλότο για μια νέα εκπομπή η οποία ενδέχεται να βγει στον αέρα του ANT1 από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. 

«Είναι μια σωστή ώρα και μια ωραία πρόταση», είπε χαρακτηριστικά η Ζέτα Μακρυπούλια. 

Για την δήλωση του Γιώργου Καπουτζίδη ότι θα επιστρέψει τηλεοπτικά το «Παρά Πέντε» τον Δεκέμβριο στο Mega: «Δεν ξέρω πολλά, το άκουσα κι εγώ, το βρίσκω πάρα πολύ ωραία ιδέα. Από εκεί και πέρα οι ανακοινώσεις θα γίνουν από τον Γιώργο Καπουτζίδη», απάντησε η Ζέτα Μακρυπούλια.

© 2025 tlife.gr